Projectmanagement op basis van PRINCE2

op basis van Prince 2tm

Prijs € 34,83

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst, Hans Fredriksz

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

- Dit boek is een praktisch gebruikersboek voor het dagelijks werken in projecten. In dit boek wordt de procesgerichte aanpak van projectmanagement beschreven en worden de thema's behandeld die daarbij nodig zijn. - De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2 Editie 2009. Er wordt een uitgebreid overzicht gegeven van de verschillen tussen de versie 2005 en de nieuwe versie 2009.- De inhoud van dit boek voldoet ruimschoots aan de theoretische eisen die gesteld worden om het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg af te leggen. - Dit boek is geschreven voor projectmanagers, projectleiders en teammanagers en alle andere personen die privé of in het werk betrokken zijn bij het inrichten en managen van projecten. - De beschrijving van de processen en thema's is gebaseerd op de PRINCE2methode. De PRINCE2-terminologie is eveneens één-op-één overgenomen. - In dit boek wordt een vertaling gemaakt naar de praktijk. Er wordt tevens ruim aandacht besteed aan het toesnijden van de methode PRINCE2 naar de context van de verschillende projecten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst, Hans Fredriksz
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087534950
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

- Dit boek is een praktisch gebruikersboek voor het dagelijks werken in projecten. In dit boek wordt de procesgerichte aanpak van projectmanagement beschreven en worden de thema's behandeld die daarbij nodig zijn.

- De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2 Editie 2009. Er wordt een uitgebreid overzicht gegeven van de verschillen tussen de versie 2005 en de nieuwe versie 2009.

- De inhoud van dit boek voldoet ruimschoots aan de theoretische eisen die gesteld worden om het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg af te leggen.

- Dit boek is geschreven voor projectmanagers, projectleiders en teammanagers en alle andere personen die privé of in het werk betrokken zijn bij het inrichten en managen van projecten.

- De beschrijving van de processen en thema's is gebaseerd op de PRINCE2methode. De PRINCE2-terminologie is eveneens één-op-één overgenomen.

- In dit boek wordt een vertaling gemaakt naar de praktijk. Er wordt tevens ruim aandacht besteed aan het toesnijden van de methode PRINCE2 naar de context van de verschillende projecten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst, Hans Fredriksz
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087534950
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Aanrader

Top 3 Marketingboeken