Handboek online marketing

HOM3 praktische lessen om een expert te worden

Prijs € 37,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Patrick Petersen

Paperback | Januari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het voor de PIM Marketingliteratuurprijs genomineerde Handboek Online Marketing deel 3 (januari 2013) is een totaal herzien en aangepaste en vooral verbeterde versie van het Handboek Online Marketing. De bijbehorende -voor de mobiel geschikte- weblog www.handboekonlinemarketing.nl kent reeds 1000+ artikelen, presentatiemateriaal, infographics en video's die het boek actueel en crossmediaal maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Petersen
Uitgever
Adformatie Groep
ISBN
9789491560286
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het HOM3 worden bewezen sterke middelen zoals mobile marketing en m-commerce, sociale media met social selling, social search en social content sterk uitgediept met daarbij tevens een groot aantal aansprekende cases. De eerste hoofdstukken kennen meer en vooral stevige business- en online marketingmodellen zoals Osterwald, Online Strategymap, het MBTI-model
Het hoofdstuk kent Contentstrategie is een zeer uitgebreid hoofdstuk met daarin de praktische inzet van een contentbeleid voor bijvoorbeeld sociale media, maar ook de onderdelinge werking van content bij een multichannel aanpak in de online marketingmix. Het campagnemaken met visuele contentplatformen zoals Pinterest en Instagram maar ook het maken van bijvoorbeeld virale videocontent komt praktisch en uitgebreid aan bod. Cijfers, trendgrafieken, voorspellingen en exclusieve infographics vormen een moderne saus. Dit alles met -waar relevant- zoveel mogelijks afgeteste tools die voor scherpe metrics zorgen.

Het HOM3 kent veel interviews met specialisten die cases en visies kracht bij zetten. Ook delen zij open hun ervaringen en tips voor optimale online inzet van bijvoorbeeld campagnes.
Cases zijn opgedeeld in b2b, b2c en overheidscases van organisaties zoals T-Mobile, Bouwfonds, RTL Nederland, Philips, IAB, Adobe, Adformatie, Heijmans, Heineken Music Hall, De Hypotheekshop en bol.com.

In HOM3 wordt er gebruik gemaakt van QR-codes voor het snel schakelen naar de online bijlagen. Nieuw op de blog zijn extra presentaties (Slideshares) met visies en praktische presentaties van modellen. Hiernaast kent het HOM3 exclusieve infographics die ontwikkelingen, trends en theorieën visueel maken. Het 100% opnieuw opgemaakte en ontworpen marketingboek kent een aanbod van unieke illustraties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Petersen
Uitgever
Adformatie Groep
ISBN
9789491560286
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken