Basisboek logistiek

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ad van Goor, Hessel Visser, Muriel Alphen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Basisboek Logistiek staat de klant centraal. In zeven stappen (hoofdstukken) leer je welke activiteiten plaatsvinden om te zorgen dat de klant het bestelde product of dienst daadwerkelijk ontvangt. Wie doet wat, waarom, hoe en wanneer? In het laatste worden bouwstenen voor een ondernemingsplan aangereikt.Het Basisboek Logistiek neemt als uitgangspunt de werknemer of de eigen ondernemer die in de logistieke sector gaat werken of in sectoren waar logistiek een rol speelt. Steeds meer mensen starten een eigen bedrijf waarbij een webshop een centrale functie inneemt. Het boekbiedt zowel een kennismaking als een overzicht voor studenten en werknemers met geringe logistieke basis. Basisboek Logistiek biedt een hoog studierendement door de uitgebreide praktijkvoorbeelden, de tussenvragen en de antwoorden in het boek, en de toetsvragen en aanvullend materiaal op de website www.basisboeklogistiek.noordhoff.nl. Het boek is zowel geschikt voor onderwijs als voor het bedrijfsleven met name het midden- en kleinbedrijf (MKB)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ad van Goor, Hessel Visser, Muriel Alphen
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001816889
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

In Basisboek Logistiek staat de klant centraal. In zeven stappen (hoofdstukken) leer je welke activiteiten plaatsvinden om te zorgen dat de klant het bestelde product of dienst daadwerkelijk ontvangt. Wie doet wat, waarom, hoe en wanneer? In het laatste worden bouwstenen voor een ondernemingsplan aangereikt.

Het Basisboek Logistiek neemt als uitgangspunt de werknemer of de eigen ondernemer die in de logistieke sector gaat werken of in sectoren waar logistiek een rol speelt. Steeds meer mensen starten een eigen bedrijf waarbij een webshop een centrale functie inneemt. Het boek
biedt zowel een kennismaking als een overzicht voor studenten en werknemers met geringe logistieke basis. Basisboek Logistiek biedt een hoog studierendement door de uitgebreide praktijkvoorbeelden, de tussenvragen en de antwoorden in het boek, en de toetsvragen en aanvullend materiaal op de website www.basisboeklogistiek.noordhoff.nl.

Het boek is zowel geschikt voor onderwijs als voor het bedrijfsleven met name het midden- en kleinbedrijf (MKB)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ad van Goor, Hessel Visser, Muriel Alphen
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001816889
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Aanrader

Top 3 Marketingboeken