Bedrijfsprocessen logistiek

Prijs € 55,95

Uitverkocht

C.G. Bakker

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vraag je een willekeurige lezer wat logistiek is, dan komt steevast het antwoord ... transport. Maar logistiek betekent meer. In veel studieboeken wordt logistiek omschreven als de integrale beheersing van goederenstromen in organisaties en in ketens. Dit boek heeft de bedoeling logistiek te inter-preteren vanuit een andere invalshoek. Niet de goed-erenstroombeheersing, maar het beheersen van bedrijfsprocessen is het belangrijkste uit-gangspunt binnen logistiek management. Daartoe wordt in het boek het bedrijfsbesturingsmodel geïntroduceerd en gebruikt om de verschillende logistieke onderwerpen te positioneren. In dit boek beschrijven de auteurs de theorie zoveel mogelijk met behulp van praktijkcasussen vanuit diverse organisaties. Een hoofdstuk besteedt specifiek aandacht aan logistiek management binnen dienstverlenende organisaties.Bedrijfsprocessen en logistiek is geschikt voor alle opleidingen in de economie, techniek en informatica in het eerste of tweede leerjaar van de bacheloropleidingen in hbo en wo, alsmede voor commerciële opleidingen/trainingen, gericht op logistiek management of bedrijfskunde.De leerstof sluit goed aan bij verschillende onderwijskundige concepten, gebaseerd op competentiegericht leren.Website:www.bedrijfsprocessenenlogistiek.wolters.nl- extra meerkeuzevragen- extra opgaven- antwoorden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.G. Bakker
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001301361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Vraag je een willekeurige lezer wat logistiek is, dan komt steevast het antwoord ... transport. Maar logistiek betekent meer. In veel studieboeken wordt logistiek omschreven als de integrale beheersing van goederenstromen in organisaties en in ketens. Dit boek heeft de bedoeling logistiek te inter-preteren vanuit een andere invalshoek. Niet de goed-erenstroombeheersing, maar het beheersen van bedrijfsprocessen is het belangrijkste uit-gangspunt binnen logistiek management. Daartoe wordt in het boek het bedrijfsbesturingsmodel geïntroduceerd en gebruikt om de verschillende logistieke onderwerpen te positioneren. In dit boek beschrijven de auteurs de theorie zoveel mogelijk met behulp van praktijkcasussen vanuit diverse organisaties. Een hoofdstuk besteedt specifiek aandacht aan logistiek management binnen dienstverlenende organisaties.
Bedrijfsprocessen en logistiek is geschikt voor alle opleidingen in de economie, techniek en informatica in het eerste of tweede leerjaar van de bacheloropleidingen in hbo en wo, alsmede voor commerciële opleidingen/trainingen, gericht op logistiek management of bedrijfskunde.
De leerstof sluit goed aan bij verschillende onderwijskundige concepten, gebaseerd op competentiegericht leren.
Website:
www.bedrijfsprocessenenlogistiek.
wolters.nl
- extra meerkeuzevragen
- extra opgaven
- antwoorden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.G. Bakker
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001301361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Aanrader

Top 3 Marketingboeken