Wij is belangrijker dan Why (e-Book)

De prestatiedoorbraak van NS

Prijs € 23,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Paul van Schaik, Dennis Stout, Alfred Schmits

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Met het vervoer van 1,25 miljoen reizigers per dag en een plaats in de top vijf van beste treinbedrijven ter wereld timmert de Nederlandse Spoorwegen stevig aan de weg. Toch bleef de reizigerstevredenheid jarenlang achter. En wat het management ook probeerde, verbetering bleef uit. NS had een prestatieplafond bereikt. Prestaties duurzaam op een hoger niveau brengen, lijkt voor veel organisaties een onmogelijke opgave. De harde realiteit is dat de meeste verbeterprogramma's falen. Verandering volgt op verandering en de organisatie raakt uitgeput. In dit boek laten drie veranderaars zien hoe NS de afgelopen jaren het prestatieplafond wist te doorbreken met een compleet nieuwe manier van verbeteren. Een holistische aanpak waarin de medewerkers centraal staan. Want het draait niet om het waarom van de verandering, maar om de mensen die samen de verandering teweegbrengen. - Een uniek inzicht in de succesvolle verbeteraanpak van Nederlands grootste vervoerder. - Gebaseerd op een Lean-werkwijze en psychologische inzichten. - Inspiratie voor directie, managers en teams om alle prestatieplafonds te doorbreken. De auteurs waren direct betrokken bij de nieuwe manier van verbeteren bij NS, waardoor directie, managers en medewerkers het prestatieplafond doorbraken. Trefwoorden: NS prestatiedoorbraak trein reizigerstevredenheid prestatieplafond duurzaamheid verbeteren organisatie medewerkers vervoer Lean Paul van Schaik Alfred Schmits Dennis Stout handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Schaik, Dennis Stout, Alfred Schmits
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654434
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
2993717 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Met het vervoer van 1,25 miljoen reizigers per dag en een plaats in de top vijf van beste treinbedrijven ter wereld timmert de Nederlandse Spoorwegen stevig aan de weg. Toch bleef de reizigerstevredenheid jarenlang achter. En wat het management ook probeerde, verbetering bleef uit. NS had een prestatieplafond bereikt.

Prestaties duurzaam op een hoger niveau brengen, lijkt voor veel organisaties een onmogelijke opgave. De harde realiteit is dat de meeste verbeterprogramma's falen. Verandering volgt op verandering en de organisatie raakt uitgeput. In dit boek laten drie veranderaars zien hoe NS de afgelopen jaren het prestatieplafond wist te doorbreken met een compleet nieuwe manier van verbeteren. Een holistische aanpak waarin de medewerkers centraal staan. Want het draait niet om het waarom van de verandering, maar om de mensen die samen de verandering teweegbrengen.

- Een uniek inzicht in de succesvolle verbeteraanpak van Nederlands grootste vervoerder.

- Gebaseerd op een Lean-werkwijze en psychologische inzichten.

- Inspiratie voor directie, managers en teams om alle prestatieplafonds te doorbreken.

De auteurs waren direct betrokken bij de nieuwe manier van verbeteren bij NS, waardoor directie, managers en medewerkers het prestatieplafond doorbraken.

Trefwoorden: NS prestatiedoorbraak trein reizigerstevredenheid prestatieplafond duurzaamheid verbeteren organisatie medewerkers vervoer Lean Paul van Schaik Alfred Schmits Dennis Stout handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Schaik, Dennis Stout, Alfred Schmits
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654434
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
2993717 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Aanrader

Top 3 Marketingboeken