We love lamb

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Johan Segers, Dirk De Prins

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap. Franstalige Uitgave! Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Segers, Dirk De Prins
Uitgever
Linkeroever Uitgevers NV
ISBN
9789057203855
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Franstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.

Franstalige Uitgave!

Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Segers, Dirk De Prins
Uitgever
Linkeroever Uitgevers NV
ISBN
9789057203855
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Franstalig
Aantal Pagina's
168

Aanrader

Top 3 Marketingboeken