Voedingswijzer - GI en koolhydraten

Prijs € 12,50

Uitverkocht

S. Muller-Nothmann

Paperback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2.000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z. Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kun je meer dan 2.000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: te vermijden - neutraal - aanbevolen. Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier zie je meteen wat er op je bord komt. Bovendien kun je de levensmiddelen elke dag zo combineren dat je gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te 'verzachten'. Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Muller-Nothmann
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044712544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2.000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z. Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kun je meer dan 2.000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: te vermijden - neutraal - aanbevolen. Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier zie je meteen wat er op je bord komt. Bovendien kun je de levensmiddelen elke dag zo combineren dat je gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te 'verzachten'. Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Muller-Nothmann
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044712544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Aanrader

Top 3 Marketingboeken