Tien beinvloedingsvaardigheden

Prijs € 25,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jan Bijker

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Manager, adviseur, staffunctionaris, OR-lid: welke functie je ook hebt, je probeert maximale invloed uit te oefenen om je doelen te bereiken En daar zijn nogal wat manieren voor. Zo kun je bijvoorbeeld een ander overtuigen door met goede argumenten te komen, hem beïnvloeden door een aantrekkelijk toekomstbeeld te schetsen of door hem complimenten te geven.Dit boek beschrijft tien verschillende beïnvloedingsvaardigheden die je je eigen kunt maken en kunt leren toepassen. Beïnvloeden is geen kwestie van een trucje aanleren. Essentieel is dat je je gedragsvaardigheden op zo'n manierinzet dat ze passen bij je eigen persoonlijkheid en bij het doel dat je wilt bereiken. Tien beïnvloedingsvaardigheden leert je hoe je dat doet.Dit boek daagt je uit om:* je eigen talenten te ontdekken en anderen te beïnvloeden op een manier die bij je past* nieuwe, door jou nog niet gebruikte beïnvloedingsvaardigheden toe te passen* je beïnvloedingsgedrag aan te scherpen en te perfectioneren.In deze volledig herziene editie is de toepasbaarheid nog steeds uitgangspunt.Nieuw is de aandacht voor het beïnvloeden van jezelf: voor je een ander effectief kunt beïnvloeden moet je jezelf versterken. Je eigen potentieel benutten om anderen te beïnvloeden op een manier die bij jou past: als dat je ambitie is, is dit hét boek voor jou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Bijker
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716651
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

Manager, adviseur, staffunctionaris, OR-lid: welke functie je ook hebt, je probeert maximale invloed uit te oefenen om je doelen te bereiken En daar zijn nogal wat manieren voor. Zo kun je bijvoorbeeld een ander overtuigen door met goede argumenten te komen, hem beïnvloeden door een aantrekkelijk toekomstbeeld te schetsen of door hem complimenten te geven.

Dit boek beschrijft tien verschillende beïnvloedingsvaardigheden die je je eigen kunt maken en kunt leren toepassen. Beïnvloeden is geen kwestie van een trucje aanleren. Essentieel is dat je je gedragsvaardigheden op zo'n manier
inzet dat ze passen bij je eigen persoonlijkheid en bij het doel dat je wilt bereiken. Tien beïnvloedingsvaardigheden leert je hoe je dat doet.

Dit boek daagt je uit om:
* je eigen talenten te ontdekken en anderen te beïnvloeden op een manier die bij je past
* nieuwe, door jou nog niet gebruikte beïnvloedingsvaardigheden toe te passen
* je beïnvloedingsgedrag aan te scherpen en te perfectioneren.

In deze volledig herziene editie is de toepasbaarheid nog steeds uitgangspunt.
Nieuw is de aandacht voor het beïnvloeden van jezelf: voor je een ander effectief kunt beïnvloeden moet je jezelf versterken. Je eigen potentieel benutten om anderen te beïnvloeden op een manier die bij jou past: als dat je ambitie is, is dit hét boek voor jou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Bijker
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716651
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Aanrader

Top 3 Marketingboeken