Succesvol solliciteren voor introverte mensen

in 7 stappen naar een nieuwe baan

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eline Sluys

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Succesvolle sollicitatiegesprekken voor introverten.Dit boek maakt op een praktische manier duidelijk hoe introverten met behulp van hun introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunnen maken tijdens sollicitatiegesprekken. Introverte mensen hebben vaak een hekel aan sollicitatiegesprekken. Ze staan niet graag in de spotlights en worden zenuwachtig van het idee dat zij zichzelf moeten verkopen. Die afkeer van solliciteren is begrijpelijk, maar onterecht: introverten zijn heel goed in staat om overtuigend zichtbaar te maken waar hun kwaliteiten liggen en zich krachtig te profileren op hun eigen bedachtzame, weloverwogen wijze. Dit boek helpt hen hierbij.Veel praktische oefeningen. Boordevol tips voor de voorbereiding en het gesprek. Adviezen die rekening houden met een specifiek introverte aanleg.Eline Sluys is docent communicatieve vaardigheden bij Hogeschool Windesheim. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk als coach en trainer. Zij help introverte mensen hun zichtbaarheid te vergroten op een manier die past bij hun specifieke, introverte aanleg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eline Sluys
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401415903
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Succesvolle sollicitatiegesprekken voor introverten.

Dit boek maakt op een praktische manier duidelijk hoe introverten met behulp van hun introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunnen maken tijdens sollicitatiegesprekken. Introverte mensen hebben vaak een hekel aan sollicitatiegesprekken. Ze staan niet graag in de spotlights en worden zenuwachtig van het idee dat zij zichzelf moeten verkopen. Die afkeer van solliciteren is begrijpelijk, maar onterecht: introverten zijn heel goed in staat om overtuigend zichtbaar te maken waar hun kwaliteiten liggen en zich krachtig te profileren op hun eigen bedachtzame, weloverwogen wijze. Dit boek helpt hen hierbij.

Veel praktische oefeningen. Boordevol tips voor de voorbereiding en het gesprek. Adviezen die rekening houden met een specifiek introverte aanleg.

Eline Sluys is docent communicatieve vaardigheden bij Hogeschool Windesheim. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk als coach en trainer. Zij help introverte mensen hun zichtbaarheid te vergroten op een manier die past bij hun specifieke, introverte aanleg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eline Sluys
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401415903
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Aanrader

Top 3 Marketingboeken