Stapel en De Koning deel 1

Prijs € 62,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Molenaar

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Stapel & De Koning Studie-editie zijn toegankelijke studieboeken en naslagwerken die politiefunctionarissen in opleiding binnen het politieonderwijs ondersteunen.In deel 1 van Stapel & De Koning Studie-editie worden de volgende onderwerpen behandeld: * Inleiding recht/staatsrecht * Strafrecht * Strafvordering De Studie-editie maakt de student stap voor stap en in toegankelijke taal vertrouwd met de juridische aspecten van het politieberoep. De vele praktijkvoorbeelden die zijn opgenomen vormen de link met het situationeel leren in de praktijk en met het verwerven van de benodigde competenties.Aan deze druk is een onlineomgeving toegevoegd: StudieCloud. De lezer kan via deze internetsite voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deeplinks met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. Deze site is te bereiken via www.Studiecloud.nl en door de scratchcode uit het boek te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Molenaar
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035246201
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436

Beschrijving

De Stapel & De Koning Studie-editie zijn toegankelijke studieboeken en naslagwerken die politiefunctionarissen in opleiding binnen het politieonderwijs ondersteunen.

In deel 1 van Stapel & De Koning Studie-editie worden de volgende onderwerpen behandeld:
* Inleiding recht/staatsrecht
* Strafrecht
* Strafvordering

De Studie-editie maakt de student stap voor stap en in toegankelijke taal vertrouwd met de juridische aspecten van het politieberoep. De vele praktijkvoorbeelden die zijn opgenomen vormen de link met het situationeel leren in de praktijk en met het verwerven van de benodigde competenties.

Aan deze druk is een onlineomgeving toegevoegd: StudieCloud. De lezer kan via deze internetsite voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deeplinks met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. Deze site is te bereiken via www.Studiecloud.nl en door de scratchcode uit het boek te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Molenaar
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035246201
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436

Aanrader

Top 3 Marketingboeken