Sergio kookt! Van gember tot noot

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Sergio Herman, Marc Declercq

Hardback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sergio Herman, Marc Declercq
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028343
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
"Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sergio Herman, Marc Declercq
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028343
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Aanrader

Top 3 Marketingboeken