PMC Compact

projectmatig creëren binnen handbereik

Prijs € 19,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jo Bos, Ernst Harting, Marlet Hesselink

Hardback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Projectmatig Creeren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. Sinds de eerste publicatie in 1998 hebben persoonlijk commitment, leiderschap, energie, bezieling en verbinding een vaste plaats veroverd in de 'normale' projectmanagementtaal. Inmiddels hebben duizenden projectmanagers zich de principes van Projectmatig Creeren (PMC) eigen gemaakt en is deze aanpak bij tal van organisaties tot de standaard verheven. Vele malen kregen wij het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen in een compacte uitgave samen te brengen. In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling. Marlet Hesselink is adviseur bij Phaos. Alle drie hebben zij een jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van projecten en programma's. Vanuit hun adviespraktijk werken zij intensief aan de professionalisering van projectmanagaement in allerlei organisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jo Bos, Ernst Harting, Marlet Hesselink
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055947089
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Projectmatig Creeren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. Sinds de eerste publicatie in 1998 hebben persoonlijk commitment, leiderschap, energie, bezieling en verbinding een vaste plaats veroverd in de 'normale' projectmanagementtaal. Inmiddels hebben duizenden projectmanagers zich de principes van Projectmatig Creeren (PMC) eigen gemaakt en is deze aanpak bij tal van organisaties tot de standaard verheven.
Vele malen kregen wij het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen in een compacte uitgave samen te brengen. In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.

Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling. Marlet Hesselink is adviseur bij Phaos. Alle drie hebben zij een jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van projecten en programma's. Vanuit hun adviespraktijk werken zij intensief aan de professionalisering van projectmanagaement in allerlei organisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jo Bos, Ernst Harting, Marlet Hesselink
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055947089
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Aanrader

Top 3 Marketingboeken