Onorthodoxe interventies bij coachen

de kunst van het ontregelen

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Cobi Brouwer

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om iemand bij zijn professionele kwaliteiten te brengen, zijn vaak ongedachte impulsen en ingrepen noodzakelijk. Mensen die in professionele zin niet tot hun recht komen of die disfunctioneren, zijn ergens gestagneerd. Onorthodoxe interventies bij coachen zijn erop gericht om dat wat onbeweeglijk lijkt uit te dagen tot daadwerkelijk veranderen.Onorthodoxe Interventies bij coachen is als een spiegel voor coaches, managers, veranderkundigen en anderen, die met liefdevolle scherpte mensen begeleiden in hun ontwikkeling. Waarnemen en inlevingsvermogen zijn hiervoor de noodzakelijke bases. Van hieruit kunnen interventies ontstaan en worden gebruikt die de ander uit de comfortzone halen en in beweging brengen. Een belangrijk credo van dit boek is: 'Coach, ken jezelf!'Onorthodoxe interventies bij coachen won in oktober 2013 de NOBCO-juryprijs 'Beste coachboek van het decennium'. Uit het juryrapport: 'Unaniem vonden de juryleden dit boek zeer oorspronkelijk, provocerend en uitdagend, maar vooral ook speels en daardoor het meest inspirerend. De jury stelt de veelkleurige invalshoeken van de auteur, die tot originele interventies leiden, en de leuke praktijkvoorbeelden, zeer op prijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cobi Brouwer
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403967
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Om iemand bij zijn professionele kwaliteiten te brengen, zijn vaak ongedachte impulsen en ingrepen noodzakelijk. Mensen die in professionele zin niet tot hun recht komen of die disfunctioneren, zijn ergens gestagneerd. Onorthodoxe interventies bij coachen zijn erop gericht om dat wat onbeweeglijk lijkt uit te dagen tot daadwerkelijk veranderen.

Onorthodoxe Interventies bij coachen is als een spiegel voor coaches, managers, veranderkundigen en anderen, die met liefdevolle scherpte mensen begeleiden in hun ontwikkeling. Waarnemen en inlevingsvermogen zijn hiervoor de noodzakelijke bases. Van hieruit kunnen interventies ontstaan en worden gebruikt die de ander uit de comfortzone halen en in beweging brengen. Een belangrijk credo van dit boek is: 'Coach, ken jezelf!'

Onorthodoxe interventies bij coachen won in oktober 2013 de NOBCO-juryprijs 'Beste coachboek van het decennium'. Uit het juryrapport: 'Unaniem vonden de juryleden dit boek zeer oorspronkelijk, provocerend en uitdagend, maar vooral ook speels en daardoor het meest inspirerend. De jury stelt de veelkleurige invalshoeken van de auteur, die tot originele interventies leiden, en de leuke praktijkvoorbeelden, zeer op prijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cobi Brouwer
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403967
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Aanrader

Top 3 Marketingboeken