Ondernemingsraad voor Dummies

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rob Latten, Pieter Landwehr Johan

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Optimaliseer je organisatie door samen te werken met de ondernemingsraad. Dat iedere onderneming met meer dan vijftig medewerkers in Nederland een ondernemingsraad moet hebben, is algemeen bekend. Maar dan? Hoe geef je de medezeggenschap vorm? Op welke manier steek je het overleg in? Wat zijn de taken en bevoegdheden van de bestuurder, de HR-manager en de ondernemingsraad? De tweede editie van Ondernemingsraad voor Dummies geeft antwoord op al die vragen. Met als doel het samen vormgeven van medezeggenschap door alle betrokken partijen.Rob Latten en Pieter Landwehr Johan werken beiden als senior adviseur voor GITP. Vanuit die rol adviseren, trainen en begeleiden zij (centrale) ondernemingsraden, bestuurders en HR-managers in fusie-, reorganisatie- en overnametrajecten. Daarnaast publiceren zij regelmatig over het vakgebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Latten, Pieter Landwehr Johan
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045350035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Optimaliseer je organisatie door samen te werken met de ondernemingsraad. Dat iedere onderneming met meer dan vijftig medewerkers in Nederland een ondernemingsraad moet hebben, is algemeen bekend. Maar dan? Hoe geef je de medezeggenschap vorm? Op welke manier steek je het overleg in? Wat zijn de taken en bevoegdheden van de bestuurder, de HR-manager en de ondernemingsraad? De tweede editie van Ondernemingsraad voor Dummies geeft antwoord op al die vragen. Met als doel het samen vormgeven van medezeggenschap door alle betrokken partijen.

Rob Latten en Pieter Landwehr Johan werken beiden als senior adviseur voor GITP. Vanuit die rol adviseren, trainen en begeleiden zij (centrale) ondernemingsraden, bestuurders en HR-managers in fusie-, reorganisatie- en overnametrajecten. Daarnaast publiceren zij regelmatig over het vakgebied.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Latten, Pieter Landwehr Johan
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045350035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken