Nederlands nu!

basiscursus Nederlands voor middelhoogopgeleide anderstaligen

Prijs € 49,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Fros van der Maden

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe taal aanleren begint met luisteren en lezen en vervolgens zult u gesprekken gaan voeren en gaan schrijven.Met Nederlands nu! leert u binnen korte tijd daadwerkelijk communiceren in het Nederlands. Zelfredzaamheid begint in het dagelijkse leven en het is de dagelijkse taal waarmee u gaat oefenen. De methode is ontwikkeld voor middelhoogopgeleide anderstaligen die absoluut beginner zijn en leidt op tot en met niveau A2 van het ERK/CEF Common European Framework of Reference.Nederlands nu! is speciaal voor zelfstudie bedoeld, maar kan ook gebruikt worden met groepen. Met Nederlands nu! oefent u de vier vaardigheden lezen, luisteren, gesprekken voeren en schrijven.Nederlands nu! biedt daarnaast ook de grammatica en het idioom waarmee u zelfstandig het vliegwiel van de taal op gang helpt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fros van der Maden
Uitgever
Uitgeverij VanDorp Educatief
ISBN
9789461851352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
276

Beschrijving

Een nieuwe taal aanleren begint met luisteren en lezen en vervolgens zult u gesprekken gaan voeren en gaan schrijven.

Met Nederlands nu! leert u binnen korte tijd daadwerkelijk communiceren in het Nederlands. Zelfredzaamheid begint in het dagelijkse leven en het is de dagelijkse taal waarmee u gaat oefenen.
De methode is ontwikkeld voor middelhoogopgeleide anderstaligen die absoluut beginner zijn en leidt op tot en met niveau A2 van het ERK/CEF Common European Framework of Reference.

Nederlands nu! is speciaal voor zelfstudie bedoeld, maar kan ook gebruikt worden met groepen. Met Nederlands nu! oefent u de vier vaardigheden lezen, luisteren, gesprekken voeren en schrijven.

Nederlands nu! biedt daarnaast ook de grammatica en het idioom waarmee u zelfstandig het vliegwiel van de taal op gang helpt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fros van der Maden
Uitgever
Uitgeverij VanDorp Educatief
ISBN
9789461851352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
276

Aanrader

Top 3 Marketingboeken