Management en logistiek

Prijs € 37,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Grit, Jan de Geus

Hardback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel afgestudeerde Hbo-studenten komen in hun werk in aanraking met logistiek. ‘Management en logistiek’ is een inleiding in de logistiek. Het boek is bruikbaar voor het eerste jaar van een logistieke studie. Daarnaast is het ook geschikt voor studies waar logistiek als bijvak wordt gegeven, zoals economische - en managementopleidingen, personeel en arbeid en gezondheidzorg. Bestudering van het boek moet er toe leiden dat een Hbo’ er kan functioneren al seen goede gesprekspartner van bijvoorbeeld een logistiek manager.‘Management en logistiek’ geeft overzicht van gangbare logistieke begrippen en legt de samenhang tussen de verschillende schakels in de logistieke keten uit. Ook besteedt het boek aandacht aan de gevolgen van logistieke beslissingen voor het managen van een organisatie.Het boek heeft een duidelijke en overzichtelijke structuur. De opbouw maakt het mogelijk hoofdstukken afzonderlijk te bestuderen en het boek is daarom goed te gebruiken in thematisch onderwijs en projectonderwijs. Verder is het taalgebruik opzettelijk niet ingewikkelder gemaakt dan nodig is.InclusiefWebsite: www.managementenlogistiek.wolters.nlBerekening MRP-schema in ExcelFormule van CampUitwerkingenInteressante linksPowerpoint sheets

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Grit, Jan de Geus
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001729516
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Beschrijving

Veel afgestudeerde Hbo-studenten komen in hun werk in aanraking met logistiek. ‘Management en logistiek’ is een inleiding in de logistiek. Het boek is bruikbaar voor het eerste jaar van een logistieke studie. Daarnaast is het ook geschikt voor studies waar logistiek als bijvak wordt gegeven, zoals economische - en managementopleidingen, personeel en arbeid en gezondheidzorg. Bestudering van het boek moet er toe leiden dat een Hbo’ er kan functioneren al seen goede gesprekspartner van bijvoorbeeld een logistiek manager.
‘Management en logistiek’ geeft overzicht van gangbare logistieke begrippen en legt de samenhang tussen de verschillende schakels in de logistieke keten uit. Ook besteedt het boek aandacht aan de gevolgen van logistieke beslissingen voor het managen van een organisatie.
Het boek heeft een duidelijke en overzichtelijke structuur. De opbouw maakt het mogelijk hoofdstukken afzonderlijk te bestuderen en het boek is daarom goed te gebruiken in thematisch onderwijs en projectonderwijs. Verder is het taalgebruik opzettelijk niet ingewikkelder gemaakt dan nodig is.
Inclusief
Website: www.managementenlogistiek.wolters.nl
Berekening MRP-schema in Excel
Formule van Camp
Uitwerkingen
Interessante links
Powerpoint sheets

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Grit, Jan de Geus
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001729516
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Aanrader

Top 3 Marketingboeken