La Bella Macchina

het geheim van de espressomachine

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dimitrios Tsantidis

Hardback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Espressomachines zijn gemaakt om al je zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige, aansprekende design en hun fraaie chromen knoppen en bedieningselementen zijn ze een ware streling voor het oog. Geen wonder dus dat de populariteit van espressomachines en espresso in een razend tempo toeneemt. Het aanbod aan traditionele en volautomatische espressomachines is haast niet meer te overzien. In dit boek ontdek je alles over de espressomachine: zijn fascinerende geschiedenis, de techniek, de bediening en het onderhoud. De bereiding van de authentieke caffé staat centraal. Alle essentiële aspecten in de bereiding komen aan bod: de keuze van de koffie zelf, de waterkwaliteit, de koffiemaling, de druk, Alle geheimen achter het echte kopje Italiaanse koffie worden ontsluierd. In talloze geillustreerde workshops verdiep je je in alle bereidingsfasen: het kiezen van de juiste koffiemengeling, het malen van de bonen, het werken met damp en schuim. Vier volledige lessen 'Latte Art' leren je toveren met melkschuim. Onmisbare uitleg over het onderhoud en het gebruik van je toestel zorgen ervoor dat je jarenlang probleemloos zult genieten van je machine. Dit boek is een absolute must voor elke liefhebber van de zuiderse koffiecultuur, die met hart en ziel blijft streven naar de perfecte espresso.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dimitrios Tsantidis
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789045649108
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Espressomachines zijn gemaakt om al je zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige, aansprekende design en hun fraaie chromen knoppen en bedieningselementen zijn ze een ware streling voor het oog. Geen wonder dus dat de populariteit van espressomachines en espresso in een razend tempo toeneemt. Het aanbod aan traditionele en volautomatische espressomachines is haast niet meer te overzien.

In dit boek ontdek je alles over de espressomachine: zijn fascinerende geschiedenis, de techniek, de bediening en het onderhoud. De bereiding van de authentieke caffé staat centraal. Alle essentiële aspecten in de bereiding komen aan bod: de keuze van de koffie zelf, de waterkwaliteit, de koffiemaling, de druk, Alle geheimen achter het echte kopje Italiaanse koffie worden ontsluierd.

In talloze geillustreerde workshops verdiep je je in alle bereidingsfasen: het kiezen van de juiste koffiemengeling, het malen van de bonen, het werken met damp en schuim. Vier volledige lessen 'Latte Art' leren je toveren met melkschuim. Onmisbare uitleg over het onderhoud en het gebruik van je toestel zorgen ervoor dat je jarenlang probleemloos zult genieten van je machine.

Dit boek is een absolute must voor elke liefhebber van de zuiderse koffiecultuur, die met hart en ziel blijft streven naar de perfecte espresso.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dimitrios Tsantidis
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789045649108
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Aanrader

Top 3 Marketingboeken