Je eerste 90 dagen als manager

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michael Watkins

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je optreden in de eerste maanden van een nieuwe functie bepaalt of je succesvol wordt of niet. Je eerste 90 dagen als manager is hét boek voor iedereen die een nieuwe rol op zich neemt. Of je nu promotie hebt gemaakt, in een nieuw bedrijf begint of een andere rol krijgt. Deze internationale bestseller helpt je de kritische overgangen in je carrière te succesvol te beheersen.Stap voor stap wordt elk aspect van de 'inwerkfase' behandeld. Veelvoorkomende valkuilen die nieuwe leiders tegenkomen worden geïdentificeerd en de tools en strategieën die je nodig hebt om ze te ontwijken. Je leert hoe je vroeg overwinningen kunt behalen. Elk hoofdstuk bevat checklists, praktische tools en assessments om jezelf de belangrijkste lessen eigen te maken en ze toe te passen.Michael D. Watkins is medeoprichter van een consultancybureau op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Hij geeft workshops en coacht Fortune 500 bedrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Watkins
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043032124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Je optreden in de eerste maanden van een nieuwe functie bepaalt of je succesvol wordt of niet. Je eerste 90 dagen als manager is hét boek voor iedereen die een nieuwe rol op zich neemt. Of je nu promotie hebt gemaakt, in een nieuw bedrijf begint of een andere rol krijgt. Deze internationale bestseller helpt je de kritische overgangen in je carrière te succesvol te beheersen.

Stap voor stap wordt elk aspect van de 'inwerkfase' behandeld. Veelvoorkomende valkuilen die nieuwe leiders tegenkomen worden geïdentificeerd en de tools en strategieën die je nodig hebt om ze te ontwijken. Je leert hoe je vroeg overwinningen kunt behalen. Elk hoofdstuk bevat checklists, praktische tools en assessments om jezelf de belangrijkste lessen eigen te maken en ze toe te passen.

Michael D. Watkins is medeoprichter van een consultancybureau op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Hij geeft workshops en coacht Fortune 500 bedrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Watkins
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043032124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken