Jaarrekening MKB

voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen

Prijs € 50,00

Uitverkocht

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Financiële Dienstverlening omvat het fascinerende proces waarbij diverse disciplines in een maatwerkadvies worden geïntegreerd. De financieel adviseur die zijn beroep uitoefent, doet dit vanuit een bepaalde achtergrond(kennis).De verzekeringsdeskundige, de belastingadviseur, de accountmanager bij een bank, de accountant en dezelfstandig gevestigde hebben gemeenschappelijk de behoefte aan een verzameling wetteksten, die specifiek zijn geselecteerd voor een optimale uitoefening van het intrigerende vak van financieel dienstverlener.Daartoe zijn in deze bundel op overzichtelijke en toegankelijke wijze de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving geselecteerd.Achtereenvolgens zijn vijf delen opgenomen: Burgerlijk Wetboek en aanverwante wetten, Belastingwetten, Sociale zekerheid en toekomstvoorzieningen, Pensioenwetgeving en Financiële wetgeving.Naast de wetteksten zijn dit jaar voor het eerst de belangrijkste besluiten van de Staatssecretaris van Financiën opgenomen. Ideaal om naast de wettekst snel zicht te hebben op het (fiscale) beleid.Deze bundel is geschikt voor alle financieel dienstverleners en adviseurs, 'vermogende' particulieren, ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf en vele anderen.Dankzij de margekopjes is snel door te dringen tot de van toepassing zijnde bepalingen binnen de wetteksten. De selectie, de rangschikking, de inzichtelijkheid en de toegankelijkheid nodigen hopelijk uit tot een nog betere beroepsuitoefening.Aanvullende informatieUw eigen Wetteksten Financiële Dienstverlening met Kluwer Custom Media!Kluwer Custom Media biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk uw eigen uitgave te creëren met behulp van één van de actuele Kluwer publicaties.Maak daarom nu gebruik van de mogelijkheid om deze hoogwaardige uitgave geheel aan uw eigen communicatiewensen aan te passen, door bijvoorbeeld:*een eigen omslag en/of eigen titel*een eigen voorwoord*een eigen (product) katern *een responskaart*een digitale variant op uw website of intranet*of combineer uw zakelijke boodschap met de informatie van deze bestaande uitgaveNeem voor meer informatie contact op met Kluwer Custom Media:http://www.kluwercustommedia.nl/ Kluwer Custom Media ...........maak kennis persoonlijk

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Kluwer BV
ISBN
9789013111781
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Financiële Dienstverlening omvat het fascinerende proces waarbij diverse disciplines in een maatwerkadvies worden geïntegreerd. De financieel adviseur die zijn beroep uitoefent, doet dit vanuit een bepaalde achtergrond(kennis).

De verzekeringsdeskundige, de belastingadviseur, de accountmanager bij een bank, de accountant en de
zelfstandig gevestigde hebben gemeenschappelijk de behoefte aan een verzameling wetteksten, die specifiek zijn geselecteerd voor een optimale uitoefening van het intrigerende vak van financieel dienstverlener.

Daartoe zijn in deze bundel op overzichtelijke en toegankelijke wijze de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving geselecteerd.

Achtereenvolgens zijn vijf delen opgenomen: Burgerlijk Wetboek en aanverwante wetten, Belastingwetten, Sociale zekerheid en toekomstvoorzieningen, Pensioenwetgeving en Financiële wetgeving.

Naast de wetteksten zijn dit jaar voor het eerst de belangrijkste besluiten van de Staatssecretaris van Financiën opgenomen. Ideaal om naast de wettekst snel zicht te hebben op het (fiscale) beleid.
Deze bundel is geschikt voor alle financieel dienstverleners en adviseurs, 'vermogende' particulieren, ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf en vele anderen.

Dankzij de margekopjes is snel door te dringen tot de van toepassing zijnde bepalingen binnen de wetteksten. De selectie, de rangschikking, de inzichtelijkheid en de toegankelijkheid nodigen hopelijk uit tot een nog betere beroepsuitoefening.

Aanvullende informatie
Uw eigen Wetteksten Financiële Dienstverlening met Kluwer Custom Media!


Kluwer Custom Media biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk uw eigen uitgave te creëren met behulp van één van de actuele Kluwer publicaties.

Maak daarom nu gebruik van de mogelijkheid om deze hoogwaardige uitgave geheel aan uw eigen communicatiewensen aan te passen, door bijvoorbeeld:

*een eigen omslag en/of eigen titel
*een eigen voorwoord
*een eigen (product) katern
*een responskaart
*een digitale variant op uw website of intranet
*of combineer uw zakelijke boodschap met de informatie van deze bestaande uitgave

Neem voor meer informatie contact op met Kluwer Custom Media:

http://www.kluwercustommedia.nl/

Kluwer Custom Media
...........maak kennis persoonlijk


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Kluwer BV
ISBN
9789013111781
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken