Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?

over resultaatgericht communiceren met debiteuren

Prijs € 25,00

Niet beschikbaar

raimond Honig, Els Jacobs

Hardback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?In het boek incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktische tips om slagvaardiger te kunnen incasseren.Tevens komen in dit boek uitgebreid alle aspecten van communicatie met debiteuren aan bod, vanaf het moment van het aangaan van een overeenkomst tot en met het daadwerkelijk incasseren van de vorderingen. De nadruk in dit boek ligt voornamelijk op het verbeteren van de communicatie met debiteuren, maar ook de juridische aspecten komen uitgebreid aan de orde. Verder geven de auteurs inzicht in de bredere context van credit management en wordt uitgelegd op welke wijze het efficiënter uitvoeren van debiteurenbeheer met name kostenbesparend kan werken voor organisaties. Ook wordt specifiek ingegaan op de kracht van het onderhandelen, agressiebeheersing en conflicthantering. Kortom, voor iedereen die het belang inziet van professioneel en resultaatgericht incasseren is dit boek een absolute aanrader!Raimond Honig CT, is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer, Daarnaast vervult hij meerdere directie- en adviesfuncties, Zijn zeer praktische en kritische inslag heeft hem zowel in sales- en marketingfuncties als tijdens zijn periode als interim (credit) manager verfrissend en resultaatgericht doen werken. De laatste jaren geeft Raimond Honig regelmatig trainingen en presentaties op het gebied van gedrag- en emotiemanagement, leiderschap en coaching, communicatieve en persoonlijke vaardigheden evenals het brede terrein van credit management. Als incassospecialist weet hij zijn publiek te boeien met praktische voorbeelden en doeltreffende tips.Els Jacobs is oprichter en directeur van Berkeley & Lawrence bv, Incasso Intermediairs te Geldermalsen, Sinds het begin van haar carrière is zij werkzaam op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Jarenlang was zij verantwoordelijk voor het debiteurenbeleid bij een middelgroot bedrijf, waarna zij de overstap maakte naar een incassokantoor waar zij ook op juridisch vlak de kneepjes van het vak leerde. Vervolgens werkte zij enige jaren als interim credit manager. Naast haar huidige functie als directeur verzorgt Els trainingen op het gebied van credit management en incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Ook bij het tot stand komen van dit zeer praktijkgerichte boek heeft Els gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring binnen het vakgebied van debiteurenbeheer en incasso.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
raimond Honig, Els Jacobs
Uitgever
CMI Books
ISBN
9789080869530
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak?
In het boek incasso, hoe praat ik mijn geld uit zijn zak? bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktische tips om slagvaardiger te kunnen incasseren.
Tevens komen in dit boek uitgebreid alle aspecten van communicatie met debiteuren aan bod, vanaf het moment van het aangaan van een overeenkomst tot en met het daadwerkelijk incasseren van de vorderingen. De nadruk in dit boek ligt voornamelijk op het verbeteren van de communicatie met debiteuren, maar ook de juridische aspecten komen uitgebreid aan de orde. Verder geven de auteurs inzicht in de bredere context van credit management en wordt uitgelegd op welke wijze het efficiënter uitvoeren van debiteurenbeheer met name kostenbesparend kan werken voor organisaties. Ook wordt specifiek ingegaan op de kracht van het onderhandelen, agressiebeheersing en conflicthantering. Kortom, voor iedereen die het belang inziet van professioneel en resultaatgericht incasseren is dit boek een absolute aanrader!
Raimond Honig CT, is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer, Daarnaast vervult hij meerdere directie- en adviesfuncties, Zijn zeer praktische en kritische inslag heeft hem zowel in sales- en marketingfuncties als tijdens zijn periode als interim (credit) manager verfrissend en resultaatgericht doen werken. De laatste jaren geeft Raimond Honig regelmatig trainingen en presentaties op het gebied van gedrag- en emotiemanagement, leiderschap en coaching, communicatieve en persoonlijke vaardigheden evenals het brede terrein van credit management. Als incassospecialist weet hij zijn publiek te boeien met praktische voorbeelden en doeltreffende tips.
Els Jacobs is oprichter en directeur van Berkeley & Lawrence bv, Incasso Intermediairs te Geldermalsen, Sinds het begin van haar carrière is zij werkzaam op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Jarenlang was zij verantwoordelijk voor het debiteurenbeleid bij een middelgroot bedrijf, waarna zij de overstap maakte naar een incassokantoor waar zij ook op juridisch vlak de kneepjes van het vak leerde. Vervolgens werkte zij enige jaren als interim credit manager. Naast haar huidige functie als directeur verzorgt Els trainingen op het gebied van credit management en incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Ook bij het tot stand komen van dit zeer praktijkgerichte boek heeft Els gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring binnen het vakgebied van debiteurenbeheer en incasso.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
raimond Honig, Els Jacobs
Uitgever
CMI Books
ISBN
9789080869530
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Aanrader

Top 3 Marketingboeken