In beweging komen vanuit oerkracht

zijn in essentie

Prijs € 13,95

Uitverkocht

E. Kikke

Paperback | Mei 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek probeert ons lezers terug te brengen naar een natuurlijke staat, waarin wij geestelijk en lichamelijk in beweging zijn, ons vrij, onafhankelijk en gezond voelen. Niets moet, maar er gebeurt van alles, want de oerkracht beweegt, stroomt en ademt door ons heen. Het is een scheppende kracht, die pulseert, verbindt, vorm aanneemt en weer vrijkomt - een continue, efficiënte beweging. Denk aan het stromen van water, de bliksem die zich ontlaadt, twee geliefden die elkaar aantrekken, warmte die ijs verandert in water, licht dat zichtbaar maakt, opent en openbaart. Deze vitale daad- en scheppingskracht is aanwezig in iedere beweging van mens en dier, van plant tot materie. Het is passie die tot uiting komt in dans, muziek, zang, kunst. Het hele universum is doortrokken van deze scheppende kracht. In haar boek biedt Els Kikke de lezer handvatten om deze vitale kracht te ontdekken en toe te passen. Voorbeelden van in beweging komen vanuit oerkracht ontleent Els Kikke aan haar praktijk, coachingsessies, dansbijeenkomsten en literatuur, en elk hoofdstuk sluit ze af met zelfonderzoekvragen, die de lezer helpen bij het ontdekken wie zij/hij in essentie is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Kikke
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636719
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Dit boek probeert ons lezers terug te brengen naar een natuurlijke staat, waarin wij geestelijk en lichamelijk in beweging zijn, ons vrij, onafhankelijk en gezond voelen. Niets moet, maar er gebeurt van alles, want de oerkracht beweegt, stroomt en ademt door ons heen. Het is een scheppende kracht, die pulseert, verbindt, vorm aanneemt en weer vrijkomt - een continue, efficiënte beweging. Denk aan het stromen van water, de bliksem die zich ontlaadt, twee geliefden die elkaar aantrekken, warmte die ijs verandert in water, licht dat zichtbaar maakt, opent en openbaart. Deze vitale daad- en scheppingskracht is aanwezig in iedere beweging van mens en dier, van plant tot materie. Het is passie die tot uiting komt in dans, muziek, zang, kunst. Het hele universum is doortrokken van deze scheppende kracht. In haar boek biedt Els Kikke de lezer handvatten om deze vitale kracht te ontdekken en toe te passen.
Voorbeelden van in beweging komen vanuit oerkracht ontleent Els Kikke aan haar praktijk, coachingsessies, dansbijeenkomsten en literatuur, en elk hoofdstuk sluit ze af met zelfonderzoekvragen, die de lezer helpen bij het ontdekken wie zij/hij in essentie is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Kikke
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636719
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Aanrader

Top 3 Marketingboeken