In balans met acupressuur

ga zelf stress en emoties te lijf

Prijs € 29,95

Uitverkocht

M. Reed Gach

Paperback | Mei 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schokkende gebeurtenissen maken, of het nu alledaagse of specifieke levensproblemen zijn, dat het lichaam zich schrap zet en negatieve gevoelens vasthoudt. Hierdoor ontstaan fysieke klachten en emotionele disbalans. Acupressuur gaat spierspanning te lijf en herstelt de vitale energiestroom, waardoor ook het gevoelsleven de kans krijgt weer in evenwicht te komen. Met In balans met acupressuur kan iedereen die last heeft van slapeloosheid, spanningshoofdpijn, angstaanvallen, depressie en andere stressgerelateerde problemen, letterlijk een snelle, veilige techniek in de vingers krijgen om zelf klachten te verlichten. Aanvullend worden zelfzorgtechnieken beschreven als diëten, yoga-ademhaling, stretching en beweging, die de conditie bevorderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Reed Gach
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636573
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Schokkende gebeurtenissen maken, of het nu alledaagse of specifieke levensproblemen zijn, dat het lichaam zich schrap zet en negatieve gevoelens vasthoudt. Hierdoor ontstaan fysieke klachten en emotionele disbalans. Acupressuur gaat spierspanning te lijf en herstelt de vitale energiestroom, waardoor ook het gevoelsleven de kans krijgt weer in evenwicht te komen.

Met In balans met acupressuur kan iedereen die last heeft van slapeloosheid, spanningshoofdpijn, angstaanvallen, depressie en andere stressgerelateerde problemen, letterlijk een snelle, veilige techniek in de vingers krijgen om zelf klachten te verlichten.

Aanvullend worden zelfzorgtechnieken beschreven als diëten, yoga-ademhaling, stretching en beweging, die de conditie bevorderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Reed Gach
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636573
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Aanrader

Top 3 Marketingboeken