Het nieuwe Lenormand-orakel

werken met de nieuwe Lenormandkaarten

Prijs € 18,50

Uitverkocht

E. Droesbeke

Paperback | Maart 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Erna DroesbekeHet nieuwe Lenormand-orakelboek met 36 Lenormand Orakelkaarten (in kleur) Prijs: 18,50 Pagina's: 144 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6458 134 2 Mademoiselle Lenormand was in haar tijd een beroemde helderziende, zo befaamd dat haar roem zich uitstrekt tot in onze dagen. Zij werkte vooral met tarot- en speelkaarten. Vanuit haar interesse voor dromen merkte de auteur op dat de symbolen van de Lenormandkaarten sinds mensenheugenis opduiken in alle culturen en dat zij overeenkomen met de droomsymboliek. Zij zijn archetypen en vormen via het kaartleggen een boodschap voor de lezer. De auteur heeft door haar kennis van de betekenis van de symbolen uit oude culturen, de wereld van de droom, de astrologie, de kleurensymboliek, de tarot en het klassiek kaartleggen, een oud spel in een nieuwe versie gecreëerd dat actueel is voor onze tijd: de Nieuwe Lenormandkaarten. Het Nieuwe Lenormandboek gaat dieper in op de droomsymboliek van elke kaart, waarin de Rechtop-Omgekeerd Methode heel belangrijk is bij de interpretatie. Nieuwe legmethodes werden aan dit boek toegevoegd en aan de hand van een voorbeeld duidelijk uitgelegd. Ook voor de lezer die reeds Kaartleggen met Mlle Lenormand in bezit heeft, is dit boek een mooie aanvulling om dieper op deze materie in te gaan. Erna Droesbeke laat ons op die manier zien hoe het cultuurgoed van oude tradities nog doorwerkt in onze tijd en hoe we van deze kennis gebruik kunnen maken om onze eigen problemen te ontsluieren en inzicht en begrip te krijgen in de moeilijkheden van anderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Droesbeke
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789064581342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Erna Droesbeke
Het nieuwe Lenormand-orakel
boek met 36 Lenormand Orakelkaarten (in kleur)
Prijs: 18,50
Pagina's: 144
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6458 134 2

Mademoiselle Lenormand was in haar tijd een beroemde helderziende, zo befaamd dat haar roem zich uitstrekt tot in onze dagen. Zij werkte vooral met tarot- en speelkaarten. Vanuit haar interesse voor dromen merkte de auteur op dat de symbolen van de Lenormandkaarten sinds mensenheugenis opduiken in alle culturen en dat zij overeenkomen met de droomsymboliek. Zij zijn archetypen en vormen via het kaartleggen een boodschap voor de lezer. De auteur heeft door haar kennis van de betekenis van de symbolen uit oude culturen, de wereld van de droom, de astrologie, de kleurensymboliek, de tarot en het klassiek kaartleggen, een oud spel in een nieuwe versie gecreëerd dat actueel is voor onze tijd: de Nieuwe Lenormandkaarten.

Het Nieuwe Lenormandboek gaat dieper in op de droomsymboliek van elke kaart, waarin de Rechtop-Omgekeerd Methode heel belangrijk is bij de interpretatie. Nieuwe legmethodes werden aan dit boek toegevoegd en aan de hand van een voorbeeld duidelijk uitgelegd. Ook voor de lezer die reeds Kaartleggen met Mlle Lenormand in bezit heeft, is dit boek een mooie aanvulling om dieper op deze materie in te gaan. Erna Droesbeke laat ons op die manier zien hoe het cultuurgoed van oude tradities nog doorwerkt in onze tijd en hoe we van deze kennis gebruik kunnen maken om onze eigen problemen te ontsluieren en inzicht en begrip te krijgen in de moeilijkheden van anderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Droesbeke
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789064581342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken