Het geheim van vriendschap en intimiteit

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Iny Driessen

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door de misbruiken die de jongste jaren aan het licht zijn gekomen, is er een nieuwe angst ontstaan. We durven ons niet langer wagen aan het avontuur van vriendschap en intimiteit. We wantrouwen al wie zich spontaan - zonder de eigen roeping te verwaarlozen - met hart, ziel én lichaam aan een ander wil toevertrouwen. Ons hart wordt een pantser, maar de worm van het wantrouwen blijft knagen aan onze relaties.En toch kan het anders. De christelijke traditie toont ons het geheim van gehechtheid, van tederheid en intimiteit die ons verrijkt. Tal van mannen en vrouwen voor ons hebben dat geheim ontdekt, van Franciscus tot Teresa. Het zijn mensen van vlees en bloed die hartstochtelijk durfden liefhebben. Dit boek wil ons het geheim helpen ontdekken dat aan de basis lag van hun zuivere vriendschap, zodat we er ook zelf de vruchten van kunnen plukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iny Driessen
Uitgever
Uitgeverij Averbode|Erasme NV
ISBN
9789031736942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Door de misbruiken die de jongste jaren aan het licht zijn gekomen, is er een nieuwe angst ontstaan. We durven ons niet langer wagen aan het avontuur van vriendschap en intimiteit. We wantrouwen al wie zich spontaan - zonder de eigen roeping te verwaarlozen - met hart, ziel én lichaam aan een ander wil toevertrouwen. Ons hart wordt een pantser, maar de worm van het wantrouwen blijft knagen aan onze relaties.
En toch kan het anders. De christelijke traditie toont ons het geheim van gehechtheid, van tederheid en intimiteit die ons verrijkt. Tal van mannen en vrouwen voor ons hebben dat geheim ontdekt, van Franciscus tot Teresa. Het zijn mensen van vlees en bloed die hartstochtelijk durfden liefhebben. Dit boek wil ons het geheim helpen ontdekken dat aan de basis lag van hun zuivere vriendschap, zodat we er ook zelf de vruchten van kunnen plukken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iny Driessen
Uitgever
Uitgeverij Averbode|Erasme NV
ISBN
9789031736942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken