Het bijdehandboek

7 principes van het onderwijs

Prijs € 32,90

Uitverkocht

Henriette Coppes, Marlies Rikhof-van Eijck

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boek:Dit boek is geschreven voor iedereen in het onderwijs die geïnteresseerd is in hoe mensen leren, in de werking van de hersenen en wat dat betekent voor de lessen. De auteurs hebben hun kennis vanuit diverse leertheorieën en hun ervaring in het voortgezet en beroepsonderwijs getoetst aan de nieuwe inzichten uit de hersenwetenschap. Het resultaat is een praktisch boek dat docenten zal inspireren.Dit alles is samengevat in 7 principes van het onderwijs. Bij ieder principe is uitgebreid aandacht besteed aan de theoretische achtergrond en in ieder hoofdstuk zijn werkvormen en tips opgenomen.Over de auteur(s):Henriëtte Coppes was docent beeldende vorming, schoolleider en senior-adviseur bij KPC Groep, waar ze zich vooral richtte op het primaire proces in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.Marlies Rikhof-van Eijck heeft ervaring als adviseur, trainer en teamleider bij CINOP en als senior-adviseur bij KPC Groep. Haar specialiteiten zijn het begeleiden van scholen bij de invoering van e-learning, curriculumontwikkeling, flexibilisering en loopbaanleren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henriette Coppes, Marlies Rikhof-van Eijck
Uitgever
Garant
ISBN
9789044129120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Beschrijving

Over het boek:

Dit boek is geschreven voor iedereen in het onderwijs die geïnteresseerd is in hoe mensen leren, in de werking van de hersenen en wat dat betekent voor de lessen. De auteurs hebben hun kennis vanuit diverse leertheorieën en hun ervaring in het voortgezet en beroepsonderwijs getoetst aan de nieuwe inzichten uit de hersenwetenschap. Het resultaat is een praktisch boek dat docenten zal inspireren.

Dit alles is samengevat in 7 principes van het onderwijs. Bij ieder principe is uitgebreid aandacht besteed aan de theoretische achtergrond en in ieder hoofdstuk zijn werkvormen en tips opgenomen.

Over de auteur(s):

Henriëtte Coppes was docent beeldende vorming, schoolleider en senior-adviseur bij KPC Groep, waar ze zich vooral richtte op het primaire proces in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

Marlies Rikhof-van Eijck heeft ervaring als adviseur, trainer en teamleider bij CINOP en als senior-adviseur bij KPC Groep. Haar specialiteiten zijn het begeleiden van scholen bij de invoering van e-learning, curriculumontwikkeling, flexibilisering en loopbaanleren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henriette Coppes, Marlies Rikhof-van Eijck
Uitgever
Garant
ISBN
9789044129120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Aanrader

Top 3 Marketingboeken