Energizer 3

100 energizers en leerspelen voor workshops, lessen en training van sociale competenties

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Erwin Tielemans

Hardback | December 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het derde deel van de serie Energize is bedoeld voor een wat oudere doelgroep dan de eerste twee delen van Energize. Energize III is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en kan gebruikt worden vanaf groep 7-8. De energizers en leerspellen zijn ook geschikt voor volwassenen.Energize III bevat werkvormen om leerprocessen te stimuleren rond de themas: kennismaken, het creëren van een positief groepsklimaat, communicatie, samenwerken, problemen/conflicten oplossen, evalueren en plezier maken in leergroepen. De activiteiten zijn voorzien van duidelijke aanwijzingen, tips en instructies voor zowel beginners als professionele trainers. Kopieerbladen zijn bijgevoegd zodat u meteen kunt beginnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erwin Tielemans
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789075749526
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Het derde deel van de serie Energize is bedoeld voor een wat oudere doelgroep dan de eerste twee delen van Energize. Energize III is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en kan gebruikt worden vanaf groep 7-8. De energizers en leerspellen zijn ook geschikt voor volwassenen.

Energize III bevat werkvormen om leerprocessen te stimuleren rond de themas: kennismaken, het creëren van een positief groepsklimaat, communicatie, samenwerken, problemen/conflicten oplossen, evalueren en plezier maken in leergroepen. De activiteiten zijn voorzien van duidelijke aanwijzingen, tips en instructies voor zowel beginners als professionele trainers. Kopieerbladen zijn bijgevoegd zodat u meteen kunt beginnen.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erwin Tielemans
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789075749526
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Aanrader

Top 3 Marketingboeken