Effectief omgaan met opgelegde veranderingen

Prijs € 9,50

Uitverkocht

Rudi de Graaf, Iris Dorreboom

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het algemeen gelooft men dat veranderingen moeilijk zijn. Dat idee klopt niet. Het zijn onze interpretaties van de gebeurtenissen die nu plaatsvinden die bepaalt hoe ons leven er morgen uit zal zien. Dit boek geeft u de mogelijkheid uw overtuigingen rond veranderen te verbeteren. U kunt bekwamer en gelukkiger zijn met persoonlijke veranderingen.Veranderingsprocessen kennen een bepaald patroon. De fases kennen geen vaste tijdsduur. De duur is afhankelijk van de verandering, de eigen reactie en de mate van bewustwording en bereidheid aan jezelf te werken.Door te herkennen in welk moment van het proces u zich bevindt (her)krijgt u de controle over uw koers. Hoe de wind staat kunt u niet bepalen, maar wel hoe uw zeilen staan. Dit boek geeft u de mogelijkheid veranderingen op een positieve manier naar uw hand te zetten.Iris Dorreboom en Rudi de Graaf zijn coach, consultant en schrijver. Zij hebben meer dan 25 jaar internationale ervaring in de begeleiding van mensen en organisaties. Zij zijn oprichters in 1989 van Beyond, een internationaal netwerk van mensen die resultaatverbetering realiseren.Beiden zijn toonaangevend in advies, besluitvorming, implementatie en coaching. Hierbij zijn resultaten, samenwerking en leiderschap de sturende principes. Zij ontwikkelden tientallen diagnoses die door consultants en hun klanten worden gebruikt. Met de serie Result Education bieden ze organisaties een praktisch, kosten- efficiënt en effectief alternatief met doe-het-zelf trainingsonderwerpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rudi de Graaf, Iris Dorreboom
Uitgever
Beyond Publishing
ISBN
9789460002274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Over het algemeen gelooft men dat veranderingen moeilijk zijn. Dat idee klopt niet. Het zijn onze interpretaties van de gebeurtenissen die nu plaatsvinden die bepaalt hoe ons leven er morgen uit zal zien. Dit boek geeft u de mogelijkheid uw overtuigingen rond veranderen te verbeteren. U kunt bekwamer en gelukkiger zijn met persoonlijke veranderingen.

Veranderingsprocessen kennen een bepaald patroon. De fases kennen geen vaste tijdsduur. De duur is afhankelijk van de verandering, de eigen reactie en de mate van bewustwording en bereidheid aan jezelf te werken.

Door te herkennen in welk moment van het proces u zich bevindt (her)krijgt u de controle over uw koers. Hoe de wind staat kunt u niet bepalen, maar wel hoe uw zeilen staan. Dit boek geeft u de mogelijkheid veranderingen op een positieve manier naar uw hand te zetten.

Iris Dorreboom en Rudi de Graaf zijn coach, consultant en schrijver. Zij hebben meer dan 25 jaar internationale ervaring in de begeleiding van mensen en organisaties. Zij zijn oprichters in 1989 van Beyond, een internationaal netwerk van mensen die resultaatverbetering realiseren.

Beiden zijn toonaangevend in advies, besluitvorming, implementatie en coaching. Hierbij zijn resultaten, samenwerking en leiderschap de sturende principes. Zij ontwikkelden tientallen diagnoses die door consultants en hun klanten worden gebruikt. Met de serie Result Education bieden ze organisaties een praktisch, kosten- efficiënt en effectief alternatief met doe-het-zelf trainingsonderwerpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rudi de Graaf, Iris Dorreboom
Uitgever
Beyond Publishing
ISBN
9789460002274
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken