Dynamisch coachen

balans tussen zingeving & resultaat

Prijs € 19,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Ans Tros

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Coachen is het verruimen van Bewustzijn in Samenwerking."Een boek voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen. Coachen is zo'n vak waarbij je mensen op creatieve en effectieve wijze samen kunt laten leren. Dit boek daagt je uit om:*de technieken direct toe te passen;*op je intuïtie te vertrouwen als basis voor resultaat;*te spelen met de hier-en-nu-situatie;*te vertrouwen op je waarneming in plaats van op fatsoen;*authentiek gedrag te laten zien;*irrationaliteit als normaal verschijnsel te beschouwen;*een luie coach te worden die erop vertrouwt dat de ander zijn eigen antwoorden kan vinden;*vanuit co-creatie te werken.De psychologie van Carl G. Jung vormt daarvoor de inspiratiebron. Technieken die aan bod komen zijn het werken met associaties, dromen, tarot en actieve imaginatie. Daarnaast wordt onder andere aandacht besteed aan macht, conflicten, overbelasting en zingeving.Een must voor iedereen die het coachen als (bij)vak beoefent; het vergroot je effectiviteit en plezier in het coachen!Ans Tros is psycholoog, opleider en executive coach. Ze heeft zich sinds 1991 verdiept in de psychologie van Carl G. Jung, bewustzijn en coaching. Zij is medeoprichtster en creatief directeur van SVC School voor Coaching BV en VistaNova BV. Beide organisaties bieden open opleidingen aan voor individuele coaching, teamcoaching, loopbaan en leiderschap. In 2009 publiceerde zij een vervolgboek: Leiderschap door (zelf)coaching. Bewustzijnspsychologie voor manager, adviseurs en coaches.6e herziene druk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ans Tros
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

"Coachen is het verruimen van Bewustzijn in Samenwerking."

Een boek voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen. Coachen is zo'n vak waarbij je mensen op creatieve en effectieve wijze samen kunt laten leren. Dit boek daagt je uit om:
*de technieken direct toe te passen;
*op je intuïtie te vertrouwen als basis voor resultaat;
*te spelen met de hier-en-nu-situatie;
*te vertrouwen op je waarneming in plaats van op fatsoen;
*authentiek gedrag te laten zien;
*irrationaliteit als normaal verschijnsel te beschouwen;
*een luie coach te worden die erop vertrouwt dat de ander zijn eigen antwoorden kan vinden;
*vanuit co-creatie te werken.

De psychologie van Carl G. Jung vormt daarvoor de inspiratiebron. Technieken die aan bod komen zijn het werken met associaties, dromen, tarot en actieve imaginatie. Daarnaast wordt onder andere aandacht besteed aan macht, conflicten, overbelasting en zingeving.

Een must voor iedereen die het coachen als (bij)vak beoefent; het vergroot je effectiviteit en plezier in het coachen!

Ans Tros is psycholoog, opleider en executive coach. Ze heeft zich sinds 1991 verdiept in de psychologie van Carl G. Jung, bewustzijn en coaching. Zij is medeoprichtster en creatief directeur van SVC School voor Coaching BV en VistaNova BV. Beide organisaties bieden open opleidingen aan voor individuele coaching, teamcoaching, loopbaan en leiderschap. In 2009 publiceerde zij een vervolgboek: Leiderschap door (zelf)coaching. Bewustzijnspsychologie voor manager, adviseurs en coaches.

6e herziene druk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ans Tros
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Aanrader

Top 3 Marketingboeken