Doe er wat aan

het grote zelfcoachingsspel voor individu en team

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Thea Groeneveld, Willem Wanrooij

Handleiding | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Doe er wat aanHet grote zelfcoachingsspel voor individu en teamIeder heeft zijn eigen ongemak. De een kan geen nee zeggen, een ander klapt dicht bij kritiek, bij een derde is de balans zoek tussen werk en privé en een vierde is onzeker over de toekomst. Gevoelens, gedachten en beelden staan in de weg om goed te functioneren in leven en werk. Met dit spel kun je – alleen, samen of als team – die belemmeringen opruimen en volledig gebruik gaan maken van je eigen mogelijkheden en krachten. Nooit vermoede achtergronden worden belicht. Je maakt nieuwe keuzes en formuleert alternatieven. Het resultaat is dat je ander gedrag ontwikkelt, competenties kansen geeft en energie krijgt door vernieuwde zingeving. Je vindt je eigen oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt en echt … het werkt!-Van de auteurs van het succesvolle boek Doe er wat aan ISBN9789058712073-Coach jezelf spelenderwijs met de zelfcoachkaarten-Uniek concept waarmee je zelf aan de slag kunt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Groeneveld, Willem Wanrooij
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710499
Bindwijze
Handleiding
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
43

Beschrijving

Doe er wat aan
Het grote zelfcoachingsspel voor individu en team

Ieder heeft zijn eigen ongemak. De een kan geen nee zeggen, een ander klapt dicht bij kritiek, bij een derde is de balans zoek tussen werk en privé en een vierde is onzeker over de toekomst. Gevoelens, gedachten en beelden staan in de weg om goed te functioneren in leven en werk.

Met dit spel kun je – alleen, samen of als team – die belemmeringen opruimen en volledig gebruik gaan maken van je eigen mogelijkheden en krachten. Nooit vermoede achtergronden worden belicht. Je maakt nieuwe keuzes en formuleert alternatieven. Het resultaat is dat je ander gedrag ontwikkelt, competenties kansen geeft en energie krijgt door vernieuwde zingeving. Je vindt je eigen oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt en echt … het werkt!

-Van de auteurs van het succesvolle boek Doe er wat aan
ISBN9789058712073
-Coach jezelf spelenderwijs met de zelfcoachkaarten
-Uniek concept waarmee je zelf aan de slag kunt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Groeneveld, Willem Wanrooij
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710499
Bindwijze
Handleiding
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
43

Aanrader

Top 3 Marketingboeken