De schaduweconomie

lessen van gangsters, kamelenmelkers, hackers en andere vreemde ondernemers

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Alexa Clay, Kyra Maya Phillips

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat kan het bedrijfsleven leren van piraten, smokkelaars en illegale praktijken? Lessen in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap kunnen uit een verrassende hoek komen. Leer van piraten, smokkelaars, vervalsers, oplichters en anderen van wie de cijfers nooit in de officiële cijfers terugkomen. Als men wordt gevraagd naar de grootste pioniers, zullen de meeste mensen met Steve Jobs, Thomas Edison, Bill Gates of Henry Ford komen. The usual suspects. Maar dit boek gaat niet over deze grote namen. Het gaat over mensen van wie je nog nooit hebt gehoord en die net zulke grote denkers waren als Jobs, Edison en Ford. Door het illegale circuit zul je ook niet snel hun lessen op papier zien, maar daar brengt dit boek verandering in. Leer nu van piraten, hackers, bendeleden en vervalsers en ontdek de verrassende en ingenieuze lessen van deze verboden groep mensen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alexa Clay, Kyra Maya Phillips
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000316953
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Wat kan het bedrijfsleven leren van piraten, smokkelaars en illegale praktijken?

Lessen in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap kunnen uit een verrassende hoek komen. Leer van piraten, smokkelaars, vervalsers, oplichters en anderen van wie de cijfers nooit in de officiële cijfers terugkomen.

Als men wordt gevraagd naar de grootste pioniers, zullen de meeste mensen met Steve Jobs, Thomas Edison, Bill Gates of Henry Ford komen. The usual suspects. Maar dit boek gaat niet over deze grote namen. Het gaat over mensen van wie je nog nooit hebt gehoord en die net zulke grote denkers waren als Jobs, Edison en Ford. Door het illegale circuit zul je ook niet snel hun lessen op papier zien, maar daar brengt dit boek verandering in. Leer nu van piraten, hackers, bendeleden en vervalsers en ontdek de verrassende en ingenieuze lessen van deze verboden groep mensen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alexa Clay, Kyra Maya Phillips
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000316953
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Aanrader

Top 3 Marketingboeken