De praktische aquariumwijzer

aquaria, water, waterplanten, vissen, gezondheid, parasieten en nog heel veel meer

Prijs € 7,95

Uitverkocht

A. Ras

Paperback | Februari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Praktische aquariumwijzerAls u echt wilt genieten van een mooi en goed verzorgd aquarium, dan moet u eerst de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw wensen op een rijtje zetten. Maar hoe moet dat? Hoe weet u welke vissen voor u geschikt zijn? En hoe ziet u of het water de juiste samenstelling heeft voor het soort vis dat u heeft gekozen?Dit boekje is bedoeld om u op weg te helpen in de wereld van aquaria. Een aquarium is bedoeld als rustpunt in een omgeving en het is dan ook de bedoeling dat u er volop van kunt genieten.In deze praktische aquariumwijzer vindt u tips en aanwijzingen, suggesties en voorbeelden waarmee u direct aan de slag kunt.Een absolute aanrader voor de beginnende aquariumliefhebber.64 pagina'sISBN 9789058210883

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Ras
Uitgever
Welzo Media Prod. bv
ISBN
9789058210883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Praktische aquariumwijzer

Als u echt wilt genieten van een mooi en goed verzorgd aquarium, dan moet u eerst de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw wensen op een rijtje zetten. Maar hoe moet dat? Hoe weet u welke vissen voor u geschikt zijn? En hoe ziet u of het water de juiste samenstelling heeft voor het soort vis dat u heeft gekozen?
Dit boekje is bedoeld om u op weg te helpen in de wereld van aquaria. Een aquarium is bedoeld als rustpunt in een omgeving en het is dan ook de bedoeling dat u er volop van kunt genieten.
In deze praktische aquariumwijzer vindt u tips en aanwijzingen, suggesties en voorbeelden waarmee u direct aan de slag kunt.
Een absolute aanrader voor de beginnende aquariumliefhebber.

64 pagina's

ISBN 9789058210883

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Ras
Uitgever
Welzo Media Prod. bv
ISBN
9789058210883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Aanrader

Top 3 Marketingboeken