De organizing agenda 2014

voor een overzichtelijk jaar

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Zamarra Kok, Vivianne Steggerda

Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze praktische alles-in-één-agenda voor werk en privé, geeft een goed overzicht over je dag door de verticale weekindeling; speciale stickers helpen je om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren. Voor wie alles graag onder controle houdt zijn er totaalplanners voor maaltijden, boodschappen, onderhoud, schoonmaak, leen- en uitleen en zelfs cadeau's. Dit jaar biedt De Organizing Agenda een leuk extraatje: exclusieve kortingsbonnen voor flinke korting op zaken die je leven makkelijker maken. Bevat ook nog: * insteekhoesjes voor pasjes, foto's of notities * ruimte voor uren- onkosten- en kilometerregistratie * stickers voor het markeren van o.a. medische afspraken, vrije dagen, opzeggen abonnement, afhalen stomerij * checklists voor vakanties en feestdagen * extra ruimte om gedenkwaardige momenten te noteren * geheugensteuntje voor computer-inlogs * columns van professional organizers * basislijsten voor schoonmaakartikelen en boodschappen Voor goed overzicht staat één week op twee pagina's, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full-colourfoto's en is hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week. De Organizing Agenda loopt van januari 2014 t/m december 2014 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Homeplanner 2014, een praktische familieplanner op A4 formaat voor thuis. Perfect om samen te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok, Vivianne Steggerda
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942108
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

Deze praktische alles-in-één-agenda voor werk en privé, geeft een goed overzicht over je dag door de verticale weekindeling; speciale stickers helpen je om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren. Voor wie alles graag onder controle houdt zijn er totaalplanners voor maaltijden, boodschappen, onderhoud, schoonmaak, leen- en uitleen en zelfs cadeau's. Dit jaar biedt De Organizing Agenda een leuk extraatje: exclusieve kortingsbonnen voor flinke korting op zaken die je leven makkelijker maken.

Bevat ook nog:
* insteekhoesjes voor pasjes, foto's of notities
* ruimte voor uren- onkosten- en kilometerregistratie
* stickers voor het markeren van o.a. medische afspraken, vrije dagen, opzeggen abonnement, afhalen stomerij
* checklists voor vakanties en feestdagen
* extra ruimte om gedenkwaardige momenten te noteren
* geheugensteuntje voor computer-inlogs
* columns van professional organizers
* basislijsten voor schoonmaakartikelen en boodschappen

Voor goed overzicht staat één week op twee pagina's, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full-colourfoto's en is hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week.

De Organizing Agenda loopt van januari 2014 t/m december 2014 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Homeplanner 2014, een praktische familieplanner op A4 formaat voor thuis. Perfect om samen te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok, Vivianne Steggerda
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942108
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Aanrader

Top 3 Marketingboeken