De onsterfelijken / 6 Lotusbloem (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Alyson Noël

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alyson Noël, De Onsterfelijken 6 - Lotusbloem Ever en Damen hebben al eeuwenlang bittere rivalen, jaloerse vrienden en hun grootste angsten overwonnen, allemaal in de hoop ooit samen te kunnen zijn, voor altijd. In Lotusbloem is hun gezamenlijke lot eindelijk binnen handbereik. Worden Ever en Damen voorgoed verenigd of wreed uit elkaar gedreven? In dit laatste deel lees je de ontknoping van De Onsterfelijken... `Vanaf hoofdstuk één in Evermore was ik verslaafd.' Maartje OP DE-ONSTERFELIJKEN-HYVES.NL `Als je eenmaal over Ever en Damen hebt gelezen, kun je niet meer stoppen!!' TEENSREADTOO.COM Alyson Noël woont in Laguna Beach, Californië. Haar serie De Onsterfelijken, over Ever en Damen, wordt in 33 landen vertaald en de filmrechten van de reeks zijn voor miljoenen dollars verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alyson Noël
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789021806853
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
619691 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alyson Noël, De Onsterfelijken 6 - Lotusbloem

Ever en Damen hebben al eeuwenlang bittere rivalen, jaloerse vrienden en hun grootste angsten overwonnen, allemaal in de hoop ooit samen te kunnen zijn, voor altijd. In Lotusbloem is hun gezamenlijke lot eindelijk binnen handbereik.

Worden Ever en Damen voorgoed verenigd of wreed uit elkaar gedreven? In dit laatste deel lees je de ontknoping van De Onsterfelijken... `Vanaf hoofdstuk één in Evermore was ik verslaafd.' Maartje OP DE-ONSTERFELIJKEN-HYVES.NL `Als je eenmaal over Ever en Damen hebt gelezen, kun je niet meer stoppen!!' TEENSREADTOO.COM Alyson Noël woont in Laguna Beach, Californië. Haar serie De Onsterfelijken, over Ever en Damen, wordt in 33 landen vertaald en de filmrechten van de reeks zijn voor miljoenen dollars verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alyson Noël
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789021806853
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
619691 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken