De olijke tweeling omnibus 2

bevat: De olijke tweeling gaat kamperen ; De olijke tweeling en de bosbrand ; De olijke tweeling krijgt schaatsen

Prijs € 10,00

Tijdelijk niet beschikbaar

A. Peters

Hardback | Januari 1998 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ellis en Thelma Bongers, de tweeling die als twee druppels water op elkaar lijkt, storten zich weer in een aantal wilde avonturen. Ze gaan kamperen en de eerste nacht al horen ze geheimzinnige voetstappen rond de tent... Dan breekt er een noodweer los, waarbij hun tent het begeeft. Op een raadselachtige manier verdwijnt hun vriend en waakhond Spikkel... Als Ellis en Thelma twee dagen van school worden gestuurd maken ze op hun eerste 'vrije' dag een fietstocht door het bos, even buiten de stad. Tot hun grote schrik betrappen ze een man op brandstichting , maar te laat... De bosbrand breekt uit, de tweeling weet eraan te ontsnappen. Lukt het hen de man bij de politie aan te geven? Ze winnen een prijs in een wedstrijd, maar ze komen - vreemd genoeg - uiteindelijk zonder die prijs thuis... In een restaurant in Den Haag vinden ze iets heel kostbaars onder de tafel. Ze brengen het terug bij de eigenaar die hen een grote beloning geeft. Wat die beloning is? Lees het zelf maar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Peters
Uitgever
Eekhoorn B.V., Uitgeverij
ISBN
9789060565872
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Ellis en Thelma Bongers, de tweeling die als twee druppels water op elkaar lijkt, storten zich weer in een aantal wilde avonturen. Ze gaan kamperen en de eerste nacht al horen ze geheimzinnige voetstappen rond de tent... Dan breekt er een noodweer los, waarbij hun tent het begeeft. Op een raadselachtige manier verdwijnt hun vriend en waakhond Spikkel...
Als Ellis en Thelma twee dagen van school worden gestuurd maken ze op hun eerste 'vrije' dag een fietstocht door het bos, even buiten de stad. Tot hun grote schrik betrappen ze een man op brandstichting , maar te laat... De bosbrand breekt uit, de tweeling weet eraan te ontsnappen. Lukt het hen de man bij de politie aan te geven?
Ze winnen een prijs in een wedstrijd, maar ze komen - vreemd genoeg - uiteindelijk zonder die prijs thuis... In een restaurant in Den Haag vinden ze iets heel kostbaars onder de tafel. Ze brengen het terug bij de eigenaar die hen een grote beloning geeft. Wat die beloning is? Lees het zelf maar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Peters
Uitgever
Eekhoorn B.V., Uitgeverij
ISBN
9789060565872
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Aanrader

Top 3 Marketingboeken