De Kunst van het Moleculair koken

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Anne Cazor, Christine Liénard

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anne Cazor , auteur van dit boek, schreef een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne Cazor, Christine Liénard
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191808
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Anne Cazor , auteur van dit boek, schreef een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne Cazor, Christine Liénard
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191808
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Aanrader

Top 3 Marketingboeken