De grootste managementdenkers aller tijden

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ian Wallis

Hardback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

's Werelds grootste managementdenkers in één boek.Stephen Covey, Peter Drucker, Ken Blanchard, Jim Collins - iedereen die wel eens een managementboek heeft opengeslagen zal deze namen kennen. Maar wat zijn precies de originele ideeën en nieuwe inzichten waarmee ze beroemd zijn geworden?In dit boek vind je de 28 belangrijkste denkers op het gebied van management en leidinggeven bij elkaar. In duidelijke taal wordt hun theorie samengevat en de toepassing ervan in de praktijk van het bedrijfsleven belicht. Raakvlakken met andere denkers en de waarde van de theorie voor de hedendaagse situatie komen ook aan de orde.De grootste managementdenkers aller tijden is een absolute aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met management of een managementstudie volgt, en dé manier om eenvoudig je kennis over de belangrijkste managementtheorieën bij te spijkeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ian Wallis
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043025737
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

's Werelds grootste managementdenkers in één boek.

Stephen Covey, Peter Drucker, Ken Blanchard, Jim Collins - iedereen die wel eens een managementboek heeft opengeslagen zal deze namen kennen. Maar wat zijn precies de originele ideeën en nieuwe inzichten waarmee ze beroemd zijn geworden?

In dit boek vind je de 28 belangrijkste denkers op het gebied van management en leidinggeven bij elkaar. In duidelijke taal wordt hun theorie samengevat en de toepassing ervan in de praktijk van het bedrijfsleven belicht. Raakvlakken met andere denkers en de waarde van de theorie voor de hedendaagse situatie komen ook aan de orde.

De grootste managementdenkers aller tijden is een absolute aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met management of een managementstudie volgt, en dé manier om eenvoudig je kennis over de belangrijkste managementtheorieën bij te spijkeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ian Wallis
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043025737
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken