De 7 Tips voor uw covered call optiestrategie

extra inkomen op aandelen, elke maand

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Herbert Robijn

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Herbert Robijn geeft u in dit boek zijn 7 beste tips voor extra inkomen op aandelen met Covered Calls. Een relatief eenvoudige optiestrategie, geschikt voor alle beleggers. U leert hoe u zelf een Covered Call samenstelt, doorrekent en toepast. Basis van de Covered Call OptiestrategieGrieken, volatility en statistiekDe 7 tips voor extra inkomen op aandelenHerbert Robijn (1965) startte in de jaren '80 met zijn bedrijf IRIS. IRIS leverde bijna 20 jaar softwaretools aan de professionele optiehandel. Daarna volgde een periode van ruim 4 jaar bij GL Trade (nu Sungard), waar Herbert wereldwijd actief was met trading en risk management oplossingen voor de professionele beurshandel. In 2009 richtte Herbert FINODEX op. FINODEX heeft een uniek aanbod van online beleggingstools voor opties, aandelen en hefboomproducten. Met de geavanceerde tools maken particuliere en professionele beleggers zelf systematische en exacte analyses en selecties. "Herbert Robijn is er van overtuigd: systematisch, zorgvuldig rekenwerk is de basis van elke succesvolle optiestrategie. Dat rekenwerk is gemakkelijker dan de meeste beleggers denken. De heldere en logische Opties 2.0 methode van Herbert Robijn laat zien dat elke belegger met slim rekenwerk structureel extra inkomen kan genereren met opties."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herbert Robijn
Uitgever
FINODEX B.V.
ISBN
9789491944000
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
75

Beschrijving

Herbert Robijn geeft u in dit boek zijn 7 beste tips voor extra inkomen op aandelen met Covered Calls. Een relatief eenvoudige optiestrategie, geschikt voor alle beleggers. U leert hoe u zelf een Covered Call samenstelt, doorrekent en toepast.

Basis van de Covered Call Optiestrategie
Grieken, volatility en statistiek
De 7 tips voor extra inkomen op aandelen

Herbert Robijn (1965) startte in de jaren '80 met zijn bedrijf IRIS. IRIS leverde bijna 20 jaar softwaretools aan de professionele optiehandel. Daarna volgde een periode van ruim 4 jaar bij GL Trade (nu Sungard), waar Herbert wereldwijd actief was met trading en risk management oplossingen voor de professionele beurshandel. In 2009 richtte Herbert FINODEX op. FINODEX heeft een uniek aanbod van online beleggingstools voor opties, aandelen en hefboomproducten. Met de geavanceerde tools maken particuliere en professionele beleggers zelf systematische en exacte analyses en selecties.

"Herbert Robijn is er van overtuigd: systematisch, zorgvuldig rekenwerk is de basis van elke succesvolle optiestrategie. Dat rekenwerk is gemakkelijker dan de meeste beleggers denken. De heldere en logische Opties 2.0 methode van Herbert Robijn laat zien dat elke belegger met slim rekenwerk structureel extra inkomen kan genereren met opties."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herbert Robijn
Uitgever
FINODEX B.V.
ISBN
9789491944000
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
75

Aanrader

Top 3 Marketingboeken