CampingCard ACSI 2016

Prijs € 15,95

Uitverkocht

ACSI

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste, lage tarieven per nacht. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En dat op meer dan 3.142 campings in Europa. Het werkt heel eenvoudig. Op vertoon van uw kortingskaart kunt u met twee volwassenen in het laagseizoen kamperen voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 bij de deelnemende campings. In slechts 4 overnachtingen* heeft u uw aankoopbedrag terugverdiend! Alle deelnemende campings staan in de handzame gids die u gratis bij de CampingCard ACSI ontvangt. De campings worden ieder jaar door de ACSI-inspecteurs geïnspecteerd. Van iedere camping is dan ook uitgebreide en betrouwbare informatie te vinden, waaronder vele voorzieningen, sfeerteksten, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. De gids is inclusief mini-atlas met overzichtelijke landkaarten, voorzien van alle campings. CampingCard ACSI is uitsluitend geldig in het voor- en naseizoen. De exacte data verschillen per camping. In de gids leest u in welke periodes de camping de kortingskaart accepteert.Inclusief:*GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping*Mini-atlas met overzichtelijke landkaarten met alle campings*Match2Camp: vind de camping die bij u pastGoed om te weten:*Thuis hoeft u geen administratieve handelingen te verrichten of betalingen te doen*U rekent gewoon af op de camping; u hoeft niet vooruit te betalen.*Op 714 campings zijn 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij de overnachtingsprijs inbegrepen.* Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.EAN-Code: 978-94-92023-12-4

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
ACSI
Uitgever
ACSI Publishing
ISBN
9789492023124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder!
Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste, lage tarieven per nacht. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En dat op meer dan 3.142 campings in Europa.

Het werkt heel eenvoudig. Op vertoon van uw kortingskaart kunt u met twee volwassenen in het laagseizoen kamperen voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 bij de deelnemende campings. In slechts 4 overnachtingen* heeft u uw aankoopbedrag terugverdiend!

Alle deelnemende campings staan in de handzame gids die u gratis bij de CampingCard ACSI ontvangt. De campings worden ieder jaar door de ACSI-inspecteurs geïnspecteerd. Van iedere camping is dan ook uitgebreide en betrouwbare informatie te vinden, waaronder vele voorzieningen, sfeerteksten, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. De gids is inclusief mini-atlas met overzichtelijke landkaarten, voorzien van alle campings.

CampingCard ACSI is uitsluitend geldig in het voor- en naseizoen. De exacte data verschillen per camping. In de gids leest u in welke periodes de camping de kortingskaart accepteert.

Inclusief:
*GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping
*Mini-atlas met overzichtelijke landkaarten met alle campings
*Match2Camp: vind de camping die bij u past

Goed om te weten:
*Thuis hoeft u geen administratieve handelingen te verrichten of betalingen te doen
*U rekent gewoon af op de camping; u hoeft niet vooruit te betalen.
*Op 714 campings zijn 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij de overnachtingsprijs inbegrepen.

* Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

EAN-Code: 978-94-92023-12-4

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
ACSI
Uitgever
ACSI Publishing
ISBN
9789492023124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken