Boekhouden geboekstaafd 3

Prijs € 81,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henk Fuchs, M.A. van Hoepen RA, Sarina van Vlimmeren

Hardback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Boekhouden geboekstaafd 3 bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving In het tweede deel komen boekhouding en externe verslaggeving aan bod. Deel drie bespreekt boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen waaronder de administratie van quasigoederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.De drie delen van de succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet. De serie is geschikt voor elke gangbare methode van studie en zelfstudie. De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. De student maakt kennis met aspecten van automatisering. De boekhoudkundige stof komt tot leven doordat de theorie zo veel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktische situaties. In verband met het groeiend belang van dienstverlenende organisaties, wordt ruim aandacht besteed aan de wijze van administratie voeren bij dienstverlenende organisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Fuchs, M.A. van Hoepen RA, Sarina van Vlimmeren
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001797669
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
860

Beschrijving

Boekhouden geboekstaafd 3 bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving In het tweede deel komen boekhouding en externe verslaggeving aan bod. Deel drie bespreekt boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen waaronder de administratie van quasigoederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.

De drie delen van de succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet. De serie is geschikt voor elke gangbare methode van studie en zelfstudie.

De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. De student maakt kennis met aspecten van automatisering. De boekhoudkundige stof komt tot leven doordat de theorie zo veel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktische situaties.

In verband met het groeiend belang van dienstverlenende organisaties, wordt ruim aandacht besteed aan de wijze van administratie voeren bij dienstverlenende organisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Fuchs, M.A. van Hoepen RA, Sarina van Vlimmeren
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001797669
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
860

Aanrader

Top 3 Marketingboeken