Beter fotograferen

tips, thema's en technieken

Prijs € 20,95

Uitverkocht

John Easterby

Paperback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fotografeert u al regelmatig, maar wilt u graag betere foto's maken? Dan is dit het boek voor u. Aan de hand van talloze tips, professionele technieken en praktische opdrachten leert u gaandeweg uw fotografische vaardigheden te verbeteren.Topfotograaf en docent John Easterby neemt u mee langs alle uithoeken van de fotografie en helpt u het beste uit uzelf te halen. Dit boek bundelt de kennis van professionele fotografen en de stof die studenten krijgen voorgeschoteld tijdens een fotografieopleiding.De volgende onderwerpen komen aan bod:* Een eigen stijl: wat wilt u zeggen met uw foto's?* Verschillende genres, waaronder studio, mode, natuur, portret en journalistiek* Pak het moment: nieuws, emoties en andere vluchtige onderwerpen* Apparatuur, van geheugenkaart tot studioflitser* De uitdagingen van nachtfotografie en flitsen* Regen of zonneschijn: maak het beste van de situatie* Nabewerking, afdrukken en foto's aan de wereld tonen* Wetgeving en ethiek voor de fotograaf* Een stapje verder: een opleiding of carrière in de fotografie* En nog veel meerHet boek is opgebouwd uit 5 hoofdstukken waarin de vele onderwerpen steeds kort maar krachtig worden uitgelegd. Op elke pagina staan één of meer praktische voorbeelden of adviezen, 150 in totaal, waarmee u ook zelf direct aan de slag kunt. John Easterby is hoofddocent van de masteropleiding Fotojournalistieken Documentairefotografie aan het London College of Communication (LCC). Hij heeft een lange carrière achter de rug als fotograaf, werkte bij verschillendefotoagentschappen en organiseerde talloze fototentoonstellingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Easterby
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043023405
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Fotografeert u al regelmatig, maar wilt u graag betere foto's maken? Dan is dit het boek voor u. Aan de hand van talloze tips, professionele technieken en praktische opdrachten leert u gaandeweg uw fotografische vaardigheden te verbeteren.

Topfotograaf en docent John Easterby neemt u mee langs alle uithoeken van de fotografie en helpt u het beste uit uzelf te halen. Dit boek bundelt de kennis van professionele fotografen en de stof die studenten krijgen voorgeschoteld tijdens een fotografieopleiding.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
* Een eigen stijl: wat wilt u zeggen met uw foto's?
* Verschillende genres, waaronder studio, mode, natuur, portret en journalistiek
* Pak het moment: nieuws, emoties en andere vluchtige onderwerpen
* Apparatuur, van geheugenkaart tot studioflitser
* De uitdagingen van nachtfotografie en flitsen
* Regen of zonneschijn: maak het beste van de situatie
* Nabewerking, afdrukken en foto's aan de wereld tonen
* Wetgeving en ethiek voor de fotograaf
* Een stapje verder: een opleiding of carrière in de fotografie
* En nog veel meer

Het boek is opgebouwd uit 5 hoofdstukken waarin de vele onderwerpen steeds kort maar krachtig worden uitgelegd. Op elke pagina staan één of meer praktische voorbeelden of adviezen, 150 in totaal, waarmee u ook zelf direct aan de slag kunt.

John Easterby is hoofddocent van de masteropleiding Fotojournalistiek
en Documentairefotografie aan het London College of Communication (LCC). Hij heeft een lange carrière achter de rug als fotograaf, werkte bij verschillende
fotoagentschappen en organiseerde talloze fototentoonstellingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Easterby
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043023405
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken