75 Managementmodellen

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Milena Mulders

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Managementmodellen. Veel studenten maken er kennis mee tijdens hun de studie. Maar een model gaat pas leven als ermee gewerkt wordt. In de praktijk blijkt vaak dat studenten bij het maken van een opdracht moeite hebben om het juiste model in de juiste situatie toe te passen. In de managementboeken die zij bestuderen zijn wel modellen opgenomen, maar ze staan veelal verspreid over meerdere hoofdstukken en zijn daardoor minder goed vindbaar en vergelijkbaar.75 Managementmodellen is een beknopt en toegankelijk naslagwerk voor studenten die tijdens en na hun studie regelmatig modellen toepassen. Het boek bevat zowel beproefde modellen, als nog relatief onbekende, maar veelbelovende modellen. Elk model is schematisch weergegeven en wordt besproken aan de hand van vier thema's:- achtergrond- toepassing- resultaat- aandachtsgebieden.Afsluitend wordt er een aantal literatuursuggesties voor verdere verdieping gegeven.75 Managementmodellen is niet alleen voor studenten een handig hulpmiddel bij het maken van analyses voor praktijkopdrachten en scripties, het biedt ook docenten en managers een compleet en compact naslagwerk voor de toepassing van managementmodellen in de praktijk.- hulpmiddelen voor het toepassen van de modellen- downloads van de modellen voor presentatiedoeleinden- informatie voor docenten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Milena Mulders
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001605117
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282

Beschrijving

Managementmodellen. Veel studenten maken er kennis mee tijdens hun de studie. Maar een model gaat pas leven als ermee gewerkt wordt. In de praktijk blijkt vaak dat studenten bij het maken van een opdracht moeite hebben om het juiste model in de juiste situatie toe te passen. In de managementboeken die zij bestuderen zijn wel modellen opgenomen, maar ze staan veelal verspreid over meerdere hoofdstukken en zijn daardoor minder goed vindbaar en vergelijkbaar.
75 Managementmodellen is een beknopt en toegankelijk naslagwerk voor studenten die tijdens en na hun studie regelmatig modellen toepassen. Het boek bevat zowel beproefde modellen, als nog relatief onbekende, maar veelbelovende modellen. Elk model is schematisch weergegeven en wordt besproken aan de hand van vier thema's:
- achtergrond
- toepassing
- resultaat
- aandachtsgebieden.
Afsluitend wordt er een aantal literatuursuggesties voor verdere verdieping gegeven.
75 Managementmodellen is niet alleen voor studenten een handig hulpmiddel bij het maken van analyses voor praktijkopdrachten en scripties, het biedt ook docenten en managers een compleet en compact naslagwerk voor de toepassing van managementmodellen in de praktijk.
- hulpmiddelen voor het toepassen van de modellen
- downloads van de modellen voor presentatiedoeleinden
- informatie voor docenten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Milena Mulders
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001605117
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282

Aanrader

Top 3 Marketingboeken