Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend?

vrouwensocialisatie

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Neal Caciano

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zijn wij vrouwen nou zo ... verschillend?In dit inspirerende boek komen vrouwen met verschillende etnische achtergronden met elkaar in gesprek. Tijdens bijeenkomsten rond het thema 'socialisatie' wordt de gelijkheid tussen al deze vrouwen al snel duidelijk. Hun verhalen geven een duidelijk beeld van de overeenkomsten tussen hen, ongeacht hun etnische achtergrond of opleidingsniveau. In dit boek gaat Neal Caciano dieper in op het thema 'socialisatie', met levensvragen en levensthema's die vrouwen interesseren.Ontmoetingen tussen vrouwen van verschillende etnische afkomst zijn van groot belang en leveren een duurzame meerwaarde. De vraag waarom dit zo is, vormt de rode draad in dit boek waarin Nederlandse-, Nederlands etnische- en migrantenvrouwen hun verhaal in relatie tot hun etnische afkomst met elkaar delen. Kortom: een bron van inspiratie om je eigen inzicht en leerproces op een hoger plan te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Neal Caciano
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164088
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Zijn wij vrouwen nou zo ... verschillend?
In dit inspirerende boek komen vrouwen met verschillende etnische achtergronden met elkaar in gesprek. Tijdens bijeenkomsten rond het thema 'socialisatie' wordt de gelijkheid tussen al deze vrouwen al snel duidelijk. Hun verhalen geven een duidelijk beeld van de overeenkomsten tussen hen, ongeacht hun etnische achtergrond of opleidingsniveau. In dit boek gaat Neal Caciano dieper in op het thema 'socialisatie', met levensvragen en levensthema's die vrouwen interesseren.
Ontmoetingen tussen vrouwen van verschillende etnische afkomst zijn van groot belang en leveren een duurzame meerwaarde. De vraag waarom dit zo is, vormt de rode draad in dit boek waarin Nederlandse-, Nederlands etnische- en migrantenvrouwen hun verhaal in relatie tot hun etnische afkomst met elkaar delen. Kortom: een bron van inspiratie om je eigen inzicht en leerproces op een hoger plan te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Neal Caciano
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164088
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken