Succesvol invoeren van zelfsturende teams

Prijs € 41,95

Niet beschikbaar

R. Leliveld, M.J. Vink

Paperback | Juli 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Teamwerk staat al enkele jaren sterk in de belangstelling. Inmiddels zijn diverse organisaties gestart met het invoeren van zelfsturende teams. Maar hoe gaat het invoeren van zelfsturende teams in de praktijk? Wat zijn succesfactoren, risico's en valkuilen? Welke keuzes moet je maken? Op basis van praktijkervaring wordt in dit boek het feitelijke invoeren van zelfsturende teams beschreven. Er is veel aandacht voor praktische checklisten en andere hulpmiddelen die u in uw eigen organisaties kunt gebruiken als sturingselement voor effectieve verandering. Met dit boek kunt u zelf de omslag naar zelfsturende teams bewerkstelligen!Dit boek is bekroond met de Van den Berghprijs 2000De Van den Berghprijs wordt eens in de twee jaar toegekend aan praktijkbeoefenaars die naar het oordeel van de jury een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de praktische toepassingen van gedragswetenschappelijke inzichten op het terrein van personeelsmanagement en organisatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Leliveld, M.J. Vink
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024414499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2000
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Teamwerk staat al enkele jaren sterk in de belangstelling. Inmiddels zijn diverse organisaties gestart met het invoeren van zelfsturende teams. Maar hoe gaat het invoeren van zelfsturende teams in de praktijk? Wat zijn succesfactoren, risico's en valkuilen? Welke keuzes moet je maken? Op basis van praktijkervaring wordt in dit boek het feitelijke invoeren van zelfsturende teams beschreven. Er is veel aandacht voor praktische checklisten en andere hulpmiddelen die u in uw eigen organisaties kunt gebruiken als sturingselement voor effectieve verandering. Met dit boek kunt u zelf de omslag naar zelfsturende teams bewerkstelligen!

Dit boek is bekroond met de Van den Berghprijs 2000
De Van den Berghprijs wordt eens in de twee jaar toegekend aan praktijkbeoefenaars die naar het oordeel van de jury een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de praktische toepassingen van gedragswetenschappelijke inzichten op het terrein van personeelsmanagement en organisatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Leliveld, M.J. Vink
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024414499
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2000
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Aanrader

Top 3 Marketingboeken