Retail Theater

het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop

Prijs € 29,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Carin Frijters, Femke Cuijpers

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

RetailTheater is het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop"Hoe zorg ik ervoor dat mijn klant ook echt koopt?" Het is een vraag die auteurs Carin Frijters (auteur van Prikkel de Koopknop) en Femke Cuijpers bijna dagelijks krijgen. En met dit boek RetailTheater willen zij daar antwoord op geven. Waarom een nieuw boek, er is toch al veel over geschreven? Omdat de wereld van retail blijft veranderen. En omdat ze zelf het gevoel hadden dat er binnen al die literatuur één ding ontbrak: een handige gids waarmee je meteen aan de slag kunt om van jouw winkel een echte experience te maken. Dat is precies wat RetailTheater is geworden; een praktisch boek waarmee winkeliers en retailprofessionals zelf aan de slag kunnen om elke dag theater te maken.Het is de vergelijking die je in dit boek regelmatig tegenkomt: een succes maken van je winkel lijkt veel op theater maken. Het gaat erom dat je dagelijks een show opvoert en jouw klant blijft vermaken. Retail is niet meer 'een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen'. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden, bij je koopt en hoe je na de aankopen in contact blijft. Dit boek maakt af waar het boek Prikkel de Koopknop mee begon. In die uitgave vullen theorie en praktijk elkaar aan; van handige tips tot complexe strategieën en van inspirerende praktijkvoorbeelden tot de visie van experts. RetailTheater is er helemaal op gericht om daadwerkelijk aan de slag te gaan op de winkelvloer. We willen met dit praktische 'vervolg' nog uitgebreider laten zien hoe je de aandacht van de klant op jouw winkel kunt vestigen en hoe je zorgt voor een optimale beleving. De auteurs nemen je daarvoor stap voor stap mee bij alles wat komt kijken bij retailmerchandise. Kortom, hoe speel jij het spel met je producten, maak je van winkelruimte een ontmoetingsplaats en hoe verras je daarmee telkens weer de klant tijdens zijn klantreis? Van presentatie en (binnen)etalages tot de inzet van kleur, materiaal, licht, geluid, geur, retailtechnologie en instore communicatie.In dit boek vind je bovendien:-Experts aan het woord-Tips en weetjes-Opdrachten/vragen om even bij stil te staan-Verwijzingen naar online checklists en schaaltekeningen-Gebruik van layar waardoor veel extra informatie makkelijk toegankelijk wordt-Verwijzingen naar spotifylist per stijlgroep, Pinterest inspiratieborden en filmpjes-Een inspiratiedossier boordevol slimme superflex oplossingen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carin Frijters, Femke Cuijpers
Uitgever
RetailTheater
ISBN
9789081951128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

RetailTheater is het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop

"Hoe zorg ik ervoor dat mijn klant ook echt koopt?"
Het is een vraag die auteurs Carin Frijters (auteur van Prikkel de Koopknop) en Femke Cuijpers bijna dagelijks krijgen.
En met dit boek RetailTheater willen zij daar antwoord op geven. Waarom een nieuw boek, er is toch al veel over geschreven? Omdat de wereld van retail blijft veranderen. En omdat ze zelf het gevoel hadden dat er binnen al die literatuur één ding ontbrak: een handige gids waarmee je meteen aan de slag kunt om van jouw winkel een echte experience te maken. Dat is precies wat RetailTheater is geworden; een praktisch boek waarmee winkeliers en retailprofessionals zelf aan de slag kunnen om elke dag theater te maken.

Het is de vergelijking die je in dit boek regelmatig tegenkomt: een succes maken van je winkel lijkt veel op theater maken. Het gaat erom dat je dagelijks een show opvoert en jouw klant blijft vermaken. Retail is niet meer 'een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen'. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden, bij je koopt en hoe je na de aankopen in contact blijft.
Dit boek maakt af waar het boek Prikkel de Koopknop mee begon. In die uitgave vullen theorie en praktijk elkaar aan; van handige tips tot complexe strategieën en van inspirerende praktijkvoorbeelden tot de visie van experts. RetailTheater is er helemaal op gericht om daadwerkelijk aan de slag te gaan op de winkelvloer. We willen met dit praktische 'vervolg' nog uitgebreider laten zien hoe je de aandacht van de klant op jouw winkel kunt vestigen en hoe je zorgt voor een optimale beleving. De auteurs nemen je daarvoor stap voor stap mee bij alles wat komt kijken bij retailmerchandise. Kortom, hoe speel jij het spel met je producten, maak je van winkelruimte een ontmoetingsplaats en hoe verras je daarmee telkens weer de klant tijdens zijn klantreis? Van presentatie en (binnen)etalages tot de inzet van kleur, materiaal, licht, geluid, geur, retailtechnologie en instore communicatie.

In dit boek vind je bovendien:
-Experts aan het woord
-Tips en weetjes
-Opdrachten/vragen om even bij stil te staan
-Verwijzingen naar online checklists en schaaltekeningen
-Gebruik van layar waardoor veel extra informatie makkelijk toegankelijk wordt
-Verwijzingen naar spotifylist per stijlgroep, Pinterest inspiratieborden en filmpjes
-Een inspiratiedossier boordevol slimme superflex oplossingen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carin Frijters, Femke Cuijpers
Uitgever
RetailTheater
ISBN
9789081951128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Aanrader

Top 3 Marketingboeken