Programmamanagement op basis van MSP® 2011 Edition 2011

op basis van MSP 2011 Edition

Prijs € 47,42

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bert Hedeman

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit Nederlandstalige boek wordt een volledige en goed gestructureerde uitleg gegeven van de programmamanagementmethode MSP® (Managing Successful Programmes). Dit is de derde druk van dit boek, waarvan de eerdere drukken zeer positief zijn ontvangen. De inhoud is volledig aangepast aan de nieuwe versie van MSP, MSP 2011 Edition. Opnieuw is de inhoud van dit boek een uitstekende voorbereiding op het MSP Foundation examen. Daarnaast is dit boek, mede door de bijlagen (Begrippenlijst, Overzicht van Managementproducten, enz.), tevens een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in programmamanagement of in de methode MSP. De helder geschreven tekst en de vele afbeeldingen maken de inhoud goed toegankelijk.De aanleidingen om te kiezen voor MSP als aanpak voor programmamanagement worden helder toegelicht:-MSP faciliteert heldere besluitvorming en mandatering bij het maken van keuzen en stellen van prioriteiten;-MSP kent heldere verdeling van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden;-MSP levert een kapstok om complexe, strategische veranderingen te managen;-MSP heeft een expliciete focus op het managen en realiseren van de baten;-MSP geeft de mogelijkheid om in te spelen op een veranderende omgeving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Hedeman
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087536916
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In dit Nederlandstalige boek wordt een volledige en goed gestructureerde uitleg gegeven van de programmamanagementmethode MSP® (Managing Successful Programmes). Dit is de derde druk van dit boek, waarvan de eerdere drukken zeer positief zijn ontvangen. De inhoud is volledig aangepast aan de nieuwe versie van MSP, MSP 2011 Edition.

Opnieuw is de inhoud van dit boek een uitstekende voorbereiding op het MSP Foundation examen. Daarnaast is dit boek, mede door de bijlagen (Begrippenlijst, Overzicht van Managementproducten, enz.), tevens een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in programmamanagement of in de methode MSP. De helder geschreven tekst en de vele afbeeldingen maken de inhoud goed toegankelijk.

De aanleidingen om te kiezen voor MSP als aanpak voor programmamanagement worden helder toegelicht:
-MSP faciliteert heldere besluitvorming en mandatering bij het maken van keuzen en stellen van prioriteiten;
-MSP kent heldere verdeling van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden;
-MSP levert een kapstok om complexe, strategische veranderingen te managen;
-MSP heeft een expliciete focus op het managen en realiseren van de baten;
-MSP geeft de mogelijkheid om in te spelen op een veranderende omgeving.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Hedeman
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087536916
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken