Ondernemers zijn ezels (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Paul Fentener van Vlissingen

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Ondernemers zijn ezels geeft Paul Fentener van Vlissingen zijn visie op de kunst van het ondernemen, op de saaiheid van het managen, op de waarheid achter de jaarverslagen en op de macht en onmacht van accountants, bedrijfsadviseurs, vakbonden, pers en politiek. Hij schrijft over zijn eigen leiderschap, overtoeval en intuïtie, over miskleunen en verliezen. Met westerse nuchterheid en oosterse subtiliteit weet de schrijver het Hollandse ondernemershart te raken. Op veler verzoek besloot de uitgeverij een nieuwe uitgave van Ondernemers zijn ezels uit te geven, dat verscheen in 1995 en vele herdrukken beleefde. In deze editie is het laatste interview opgenomen dat Fentener van Vlissingen twee maanden voor zijn dood gaf aan Yoeri Albrecht en dat werd gepubliceerd in Volkskrant Magazine.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Fentener van Vlissingen
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034299
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
687901 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Ondernemers zijn ezels geeft Paul Fentener van Vlissingen zijn visie op de kunst van het ondernemen, op de saaiheid van het managen, op de waarheid achter de jaarverslagen en op de macht en onmacht van accountants, bedrijfsadviseurs, vakbonden, pers en politiek.
Hij schrijft over zijn eigen leiderschap, overtoeval en intuïtie, over miskleunen en verliezen. Met westerse nuchterheid en oosterse subtiliteit weet de schrijver het Hollandse ondernemershart te raken.
Op veler verzoek besloot de uitgeverij een nieuwe uitgave van Ondernemers zijn ezels uit te geven, dat verscheen in 1995 en vele herdrukken beleefde. In deze editie is het laatste interview opgenomen dat Fentener van Vlissingen twee maanden voor zijn dood gaf aan Yoeri Albrecht en dat werd gepubliceerd in Volkskrant Magazine.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Fentener van Vlissingen
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034299
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
687901 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken