Musk Mania (e-Book)

de 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk

Prijs € 15,50
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hans van der Loo, Patrick Davidson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elon Musk, de man achter Tesla, PayPal en SpaceX, is de ultieme wavemaker: een leider die niet alleen meesurft op de golven van vernieuwing, maar ze het liefst zelf veroorzaakt. Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien hoe ook jij fantastische prestaties kunt realiseren.Het kleinste boekje over 's werelds grootste presteerder! - De grensverleggende prestaties van Musk op een rij. - Een kijkje in de mindset en drijfveren van een wereldveranderaar. - Musk-Minimasterclass: pas de succesprincipes van Musk zelf toe. Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers Kus de visie wakker, We hebben er zin in!, Energy Boost, Vaart maken en Waar haal je de energie vandaan?Patrick Davidson is gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen, zowel met start-ups als met klassieke organisaties. Eerder schreef hij de bestseller Waar haal je de energie vandaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans van der Loo, Patrick Davidson
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762381
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1363938 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Beschrijving

Elon Musk, de man achter Tesla, PayPal en SpaceX, is de ultieme wavemaker: een leider die niet alleen meesurft op de golven van vernieuwing, maar ze het liefst zelf veroorzaakt. Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien hoe ook jij fantastische prestaties kunt realiseren.

Het kleinste boekje over 's werelds grootste presteerder!

- De grensverleggende prestaties van Musk op een rij. - Een kijkje in de mindset en drijfveren van een wereldveranderaar. - Musk-Minimasterclass: pas de succesprincipes van Musk zelf toe.

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers Kus de visie wakker, We hebben er zin in!, Energy Boost, Vaart maken en Waar haal je de energie vandaan?

Patrick Davidson is gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen, zowel met start-ups als met klassieke organisaties. Eerder schreef hij de bestseller Waar haal je de energie vandaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans van der Loo, Patrick Davidson
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762381
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1363938 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Aanrader

Top 3 Marketingboeken