Mind the gap

stappenplan identiteit en imago

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jaap van der Grinten, Helma Weijnand-Schut

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een gap-analyse breng je de verschillen tussen de identiteit en het imago van een organisatie in kaart. Het helpt je bij het maken van de juiste keuzes ter versterking van het imago. Het stappenplan in dit boek stelt iedereen in staat snel en eenvoudig een gap-analyse uit te voeren. Iedere stap wordt in een apart hoofdstuk uitgewerkt met behulp van voorbeelden en praktische tips. Mind the Gap is geschreven voor communicatiemanagers en studenten communicatie. Lezers over Mind the Gap 'Ideaal boek voor tijdens het afstuderen.'lezersrecensie op bol.com, 23/5/2014'Mind the Gap is hét boek voor het uitvoeren van een imago-onderzoek.'lezersrecensie op bol.com, 4/6/2013'Een onmisbaar boek voor student en professional als je bezig bent met identiteit, imago en reputatie.'lezersrecensie op bol.com, 5/5/2012Jaap van der Grinten en Helma Weijnand-Schut werken al twaalf jaar samen bij de opleiding Communicatie van Hogeschool Inholland. Doorlopend doen zij onderzoek naar het managen van identiteit en imago en de rol die designmanagement kan spelen bij het zichtbaar en tastbaar maken van organisatie-identiteit. In deze derde druk van Mind the Gap combineren zij hun expertises zodat de identiteit en het imago van een organisatie zowel 'talig' als 'visueel' nog beter in kaart gebracht kunnen worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap van der Grinten, Helma Weijnand-Schut
Uitgever
Boom
ISBN
9789462364219
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met een gap-analyse breng je de verschillen tussen de identiteit en het imago van een organisatie in kaart. Het helpt je bij het maken van de juiste keuzes ter versterking van het imago. Het stappenplan in dit boek stelt iedereen in staat snel en eenvoudig een gap-analyse uit te voeren. Iedere stap wordt in een apart hoofdstuk uitgewerkt met behulp van voorbeelden en praktische tips. Mind the Gap is geschreven voor communicatiemanagers en studenten communicatie.

Lezers over Mind the Gap
'Ideaal boek voor tijdens het afstuderen.'
lezersrecensie op bol.com, 23/5/2014

'Mind the Gap is hét boek voor het uitvoeren van een imago-onderzoek.'
lezersrecensie op bol.com, 4/6/2013

'Een onmisbaar boek voor student en professional als je bezig bent met identiteit, imago en reputatie.'
lezersrecensie op bol.com, 5/5/2012

Jaap van der Grinten en Helma Weijnand-Schut werken al twaalf jaar samen bij de opleiding Communicatie van Hogeschool Inholland. Doorlopend doen zij onderzoek naar het managen van identiteit en imago en de rol die designmanagement kan spelen bij het zichtbaar en tastbaar maken van organisatie-identiteit. In deze derde druk van Mind the Gap combineren zij hun expertises zodat de identiteit en het imago van een organisatie zowel 'talig' als 'visueel' nog beter in kaart gebracht kunnen worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap van der Grinten, Helma Weijnand-Schut
Uitgever
Boom
ISBN
9789462364219
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken