Management van schoonmaakdienstverlening

Prijs € 65,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

N. Lemmens

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schoonmaakdienstverlening is een vakgebied dat de afgelopen decennia sterk is geprofessionaliseerd. Niet vreemd als je bedenkt dat de schoonmaaksector tot de meest dynamische industrieën behoort in termen van banencreatie.Management van schoonmaakdienstverlening benadert deze branche vanuit een managementoptiek. De auteur biedt zowel een kritische beschrijving van de feitelijke gang van zaken als een visie op mogelijke alternatieve benaderingen.Aan de orde komen facilitaire inkoop, uitbesteding en (her)aanbesteding, behoeftespecificatie, selectie van leveranciers, contractbeheer, kwaliteitsmanagement en certificatie. Ook de Europese stand van zaken met betrekking tot de schoonmaakbranche krijgt ruimschoots aandacht. Het boek geeft een compleet beeld van een sector die een grote werkgelegenheid kent.ERRATUMIn het boek staat een verkeerde versie van de pagina 'Over de auteur'. Kijk bij de productpagina van dit boek (www.budh.nl) onder inhoudsopgave voor de juiste versie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. Lemmens
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789047300755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Schoonmaakdienstverlening is een vakgebied dat de afgelopen decennia sterk is geprofessionaliseerd. Niet vreemd als je bedenkt dat de schoonmaaksector tot de meest dynamische industrieën behoort in termen van banencreatie.

Management van schoonmaakdienstverlening benadert deze branche vanuit een managementoptiek. De auteur biedt zowel een kritische beschrijving van de feitelijke gang van zaken als een visie op mogelijke alternatieve benaderingen.

Aan de orde komen facilitaire inkoop, uitbesteding en (her)aanbesteding, behoeftespecificatie, selectie van leveranciers, contractbeheer, kwaliteitsmanagement en certificatie. Ook de Europese stand van zaken met betrekking tot de schoonmaakbranche krijgt ruimschoots aandacht. Het boek geeft een compleet beeld van een sector die een grote werkgelegenheid kent.

ERRATUM
In het boek staat een verkeerde versie van de pagina 'Over de auteur'. Kijk bij de productpagina van dit boek (www.budh.nl) onder inhoudsopgave voor de juiste versie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. Lemmens
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789047300755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken