kleinGROOT

kleine veranderingen met grote invloed

Prijs € 24,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Steve J. Martin, Noah J. Goldstein, Robert B. Cialdini

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de auteurs van de bestseller OvertuigingskrachtElke dag zijn er momenten dat je iemand wilt beïnvloeden of overtuigen om een bepaald doel te bereiken: of je nu een collega om een gunst vraagt, een e-mail stuurt aan een klant, onderhandelt over een offerte, of je partner vraagt de afwas te doen. Martin, Goldstein en Cialdini verklaren hoe in deze tijd van overvloedige informatie juist kleine aanpassingen in een mededeling of aanpak het grootste effect sorteren. De auteurs beschrijven de wetenschappelijke inzichten die het effect van deze aanpassingen verklaren, en tonen hoe je daar in het dagelijks leven of op het werk gebruik van kunt maken. kleinGROOT biedt inzicht in meer dan vijftig verrassend simpele, maar krachtige veranderingen waarmee je sneller je doel bereikt en veel geld, tijd en energie bespaart. Een onmisbare uitbreiding van je beïnvoedingsvaardigheden.Steve J. Martin is directeur van Influence at Work (VK). Noah J. Goldstein is verbonden aan UCLA Anderson School of Management. Robert B. Cialdini is emeritus hoogleraar psychologie en marketing aan Arizona State University. Eerder verscheen van hen bij Uitgeverij Nieuwezijds Overtuigingskracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve J. Martin, Noah J. Goldstein, Robert B. Cialdini
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124143
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Van de auteurs van de bestseller Overtuigingskracht

Elke dag zijn er momenten dat je iemand wilt beïnvloeden of overtuigen om een bepaald doel te bereiken: of je nu een collega om een gunst vraagt, een e-mail stuurt aan een klant, onderhandelt over een offerte, of je partner vraagt de afwas te doen.

Martin, Goldstein en Cialdini verklaren hoe in deze tijd van overvloedige informatie juist kleine aanpassingen in een mededeling of aanpak het grootste effect sorteren. De auteurs beschrijven de wetenschappelijke inzichten die het effect van deze aanpassingen verklaren, en tonen hoe je daar in het dagelijks leven of op het werk gebruik van kunt maken.

kleinGROOT biedt inzicht in meer dan vijftig verrassend simpele, maar krachtige veranderingen waarmee je sneller je doel bereikt en veel geld, tijd en energie bespaart. Een onmisbare uitbreiding van je beïnvoedingsvaardigheden.

Steve J. Martin is directeur van Influence at Work (VK). Noah J. Goldstein is verbonden aan UCLA Anderson School of Management. Robert B. Cialdini is emeritus hoogleraar psychologie en marketing aan Arizona State University. Eerder verscheen van hen bij Uitgeverij Nieuwezijds Overtuigingskracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve J. Martin, Noah J. Goldstein, Robert B. Cialdini
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124143
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken